Power Morning Challenge
| |

Power Morning Challenge

De zomervakantie is voorbij. Uitgerust en wel tijd voor een frisse start. Iedereen is weer begonnen. Weer in het gareel. Hoe kun jij het jezelf zo makkelijk mogelijk maken om je energie vast te houden en vol focus & ontspanning het najaar in te gaan?

Door te letten op die dingen in je leefstijl die jou het snelste resultaat opleveren!

Daarom geef ik van 20-24 september een gratis Power Morning Challenge: Elke dag starten met een aantal dingen die jou direct merkbaar energieker, gezonder en gelukkiger maken. Je stimuleert vanaf het eerste moment in de nieuwe dag de aanmaak van jouw happy-hormonen en daar heb je de hele dag profijt van. Vol energie doe je de dingen die je wilt doen en alles waar je minder blij van wordt, doe je er gemakkelijk naast. 

In de challenge ga ik de nadruk leggen op je ademhaling. Iets wat je zo’n 6 miljoen keer per jaar doet! En helaas waarschijnlijk nu niet optimaal. Gemiddeld gebruiken we slechts 30% van onze ademhalingscapaciteit en daarnaast kost een te hoge/snelle ademhaling ons giga veel energie. Elke keer opnieuw. Wat mij betreft is op een juiste, efficiënte manier in- en uitademen de basis van een vitaal leven. Werken we ook gelijk aan jouw ontspanning. Hoe dat zit leg ik natuurlijk uit. Ook deel ik tips over beweging en een voedzaam ontbijt. Het is niet alleen luisteren, je gaat het gelijk ervaren! 

Oh en er is nog iets extra’s: Wanneer je deelt in je stories dat je meedoet met deze challenge en het liefst ook ‘waarom’, maak je kans op 1 van de 3 tickets voor mijn maandprogramma Your Vitality Upgrade t.w.v. €249,-! Op vrijdag 24 sept maak ik de winnaars bekend. Check hier even wat het inhoud en lees vooral de reviews. Ik sta telkens te stuiteren wanneer ik zie wat mensen in 1 maand bereiken!

Over de Power Morning Challenge:

-Van maandag 20 t/m vrijdag 24 september ga ik om 6.00 Live op Instagram. Iets na 6.15 sla ik de video op als Post in het ‘feedforlifestyle’ account.
-Jij doet live mee om 6.00 of kiest ervoor in jouw huidige ochtendroutine op jouw moment de video te volgen. De video’s blijven staan, dus je kunt ook later instappen.

Wat heb je nodig?

-Je telefoon en eventueel oortjes/koptelefoon.
-Een notitieboekje/dagboek/journal en een potlood/pen.

Wat gaan we precies doen?

-We starten direct met een ademhalingsoefening. In de ochtend kan je hoofd namelijk al gelijk vol en onrustig voelen en je ademhaling gaat hierin mee. Door je ademhaling gelijk op een juiste manier te vertragen, vertraag je als het ware je leven. Je hoofd wordt stiller, je lijf kalmer en het helpt je om de dag meer in het moment te starten. Off-autopilot. Daarnaast is deze basisademhaling, die ik je ga leren, iets waar je elk moment op de dag even naar kunt terugpakken. even opladen én weer door.

-Ik deel kennis over de Feed For Lifestyle 4: Voeding, Ademhaling, Beweging en Ontspanning

-We doen een (schrijf)opdracht

-En ik geef je en korte opdracht mee voor de dag

En dat allemaal in een kwartier! Ik zie heel graag in je stories dat je meedoet! Laten we elkaar inspireren en samen gaan voor die mooiste leefstijl!

Liefs, Debbie

Vergelijkbare berichten