Glide Like Flying

Een performance leefstijl & mindset ontwikkelen die bij jouw doelen past!

Feed For Lifestyle helpt je om op een makkelijke manier, stap voor stap, jouw leef- en denkstijl in te zetten voor de unieke doelen die je hebt. Holistisch, omdat we kijken naar jou als geheel: We gaan jouw input en output beter op elkaar afstemmen. Zowel fysiek als mentaal. Aan de hand van 4 leefstijlpijlers waarop je altijd kunt sturen: Voeding, beweging, ontspanning & ademhaling.
We beginnen met quick wins, zoals anders ademhalen, je basis beweging, water drinken, slimme dingen eten, effectiever slapen etc. Door die snelle winst voel je je gauw fitter. Die energie neem je mee om op de lange termijn nieuwe routines te creëren. Je ontwikkelt jouw performance lifestyle. Zo ga je zelf veel langer vitaal mee. En jouw doelen worden een logisch gevolg van de balans die jij keer op keer voor jezelf weet te vinden. 

Kies wat het beste bij jou past!

Je kiest voor een persoonlijk programma mét 1:1 begeleiding.

Samen bepalen we op basis van de 4 pijlers, hoe we jouw unieke leefstijl zo effectief en mooi mogelijk in gaan zetten voor jouw persoonlijke & zakelijke doelstellingen:
-Je verliest geen tijd aan uitzoek werk. Alle kennis en kunde deel ik met je op de manier die het beste bij jou past
-Stap voor stap begeleid ik je, waarbij ik zorg dat de quick wins jou direct resultaat opleveren en je met minimaal tijd investering dichterbij je doelen komt
-Je hebt elk moment de mogelijkheid om even te sparren

Je kiest ervoor om in je eigen tijd 1 van mijn online cursussen via Instagram te volgen.

Minimaal 4 keer per jaar bied ik op basis van de 4 leefstijlpijlers een laagdrempelige, low-cost Instagram cursus aan
-Je bouwt super waardevolle kennis & kunde op, helemaal in je eigen tijd
-Je profiteert van de energie van de groep en delen van inspiratie &ervaringen
-Je pakt eruit mee wat jij op dit moment in wilt zetten om meer uit je leefstijl te halen

Performance programma
1:1

Performance Programma

Meer info
your vitality upgrade
Online

Your Vitality Upgrade

Meer info
Insta cursus Power Breaths
Online

Power Breaths

Meer info

Feed For Lifestyle 4

  • Voeding
Two apples a day!

Two apples a day!

Debbie de Groot 10/10/2020

Zowel voor je lichaam als je geest is het een aanrader om elke dag een appel of 2 te eten. Lekker holistisch die appels ;-). Hieronder de voornaamste voordelen op een rijtje!

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting

Debbie de Groot 13/08/2020

Intermittent Fasting: Mogelijk net dat zetje wat jij nodig hebt! Je hebt het vast al eens voorbij horen komen: Intermittent Fasting of te wel periodiek vasten. Mensen praten er vaak vol enthousiasme over. Zou het ook iets voor jou zijn?

In principe kun je in een performance lifestyle eten wat je wilt.  Mits je hier bewust mee omgaat en je lijf in de basis voorziet van de voedingsstoffen die het nodig heeft. Dat geeft ruimte voor een minder voedzame, maar wel lekkere snack of een drankje. Wij geloven in variatie, flexibiliteit en waar nodig kunnen matigen. We zijn tegen crash-diëten, omdat je daarmee je lijf niet alleen in brandstof, maar ook in bouwstof, vitamines & mineralen en andere ‘power’ stoffen tekort doet. Crashen is nooit voor de lange termijn en je resultaat daarom ook niet. Weten wanneer je wat eet, hoeveel en waarom en daar bewuste keuzes in maken, is de sleutel tot succes. Of je nu wilt afvallen, aankomen, op gewicht wilt blijven, minder energiedips wilt ervaren of van je hoofdpijn af wilt komen. Leer om bewust om te gaan met je voeding en ervaar wat dit jou oplevert.

  • Inspanning
Feed For Lifestyle beweging

Zweet je een weg naar een slimmere jij

Debbie de Groot 29/11/2023

Zweet je een weg naar een slimmere jij: hoe lichaamsbeweging je hersenkracht kan stimuleren Heb je ooit gehoord van de uitdrukking "gezond lichaam, gezonde geest"? Het blijkt dat er wetenschappelijke waarheid zit in dit eeuwenoude gezegde. Lichaamsbeweging is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar heeft ook tal van cognitieve voordelen

4 leefstijlplijlers

4 leefstijlpijlers voor jouw doelen!

Debbie de Groot 08/10/2021

4 leefstijlpijlers voor jouw doelen!Stel je voor,  jouw doel is een paar kilo afvallen. Je bent harstikke druk en de afgelopen jaren slopen er steeds een paar pondjes bij. Je hebt best een gezonde leefstijl, maar weet dat je beter in je vel zit, letterlijk & figuurlijk, zonder die paar extra kilo.

Zoveel mogelijk fysiek en mentaal in beweging zijn met de intensiteit die op dat moment bij jou past is een belangrijk onderdeel van een performance lifestyle. Soms is het goed om als je moe bent wel te gaan trainen. Op een ander moment kies je juist voor ontspanning. Zorg bij bewegen altijd voor een basis fitheid in conditie en kracht. Voordat je je hardloopschoenen te voorschijn haalt, zorg je eerst dat je lijf gewend is aan een zekere basis beweging. Onderzoek waar jij een stapje extra kunt zetten. Maak een ommetje, neem vaker de trap en doe je telefoontjes wandelend. Daarnaast is het essentieel om een sterke core of rompstabiliteit te hebben voor een krachtige houding. Dit voorkomt blessures en lichamelijke klachten. Meer bewegen is altijd beter, maar meer sporten niet. Kies altijd voor balans tussen inspanning en ontspanning en blijf je lijf uitdagen door te variëren in je beweging en training.

  • Ontspanning
feedforlifestyle visualisatie

De kracht van visualisatie voor een gelukkig leven!

Debbie de Groot 25/03/2021

De kracht van visualisatie, of te wel het omzetten van een bepaalde gedachte in een beeld dat je voor je kunt zien. Een super krachtige tool om in te zetten om dichterbij je doelen te komen, want visualisatie blijkt echt te werken.

feedforlifestyle beweging

Bewegen en sporten na een werkdag..

Debbie de Groot 27/09/2020

Bewegen en sporten zijn essentieel voor onze gezondheid en vitaliteit. Helemaal wanneer je veel zit op een dag. Bewegen en sporten versterken je spieren en botten. Ze maken én houden je fit en energiek.

Zowel mentale als fysieke ontspanning zijn essentieel binnen onze leefstijl. Elke dag een poosje helemaal niets doen zorgt voor herstel en nieuwe energie. Heb je fysieke inspanning geleverd dan behaal je betere resultaten als je daarna je lijf voldoende rust en voedingsstoffen geeft om te herstellen. Na een periode van geestelijke inspanning even helemaal niets denken, brengt je hoofd tot rust. Een ontspannen geest kenmerkt zich door het vermogen om helder te denken en open te staan voor jezelf en voor je omgeving. Er is ruimte voor intuïtie en creativiteit. Ontspanning zorgt voor het opladen van je batterij om er daarna weer voor 100% tegenaan te kunnen gaan.

  • Ademhaling
box ademhaling

Box-Ademhaling

Debbie de Groot 04/12/2023

Un-box your balance: De wetenschap achter en hoe je de Box-Ademhaling gebruikt In de drukte van ons moderne leven voelt het vinden van momenten van rust en balans soms als zoeken naar een speld in een hooiberg. De Box-Ademhalingstechniek gaat daar verandering in brengen; een eenvoudige maar krachtige tool die een wetenschappelijk bewezen pad biedt naar ontspanning, focus en verbeterd mentaal welzijn.

4 leefstijlplijlers

4 leefstijlpijlers voor jouw doelen!

Debbie de Groot 08/10/2021

4 leefstijlpijlers voor jouw doelen!Stel je voor,  jouw doel is een paar kilo afvallen. Je bent harstikke druk en de afgelopen jaren slopen er steeds een paar pondjes bij. Je hebt best een gezonde leefstijl, maar weet dat je beter in je vel zit, letterlijk & figuurlijk, zonder die paar extra kilo.

Ademhalen op een juiste manier is van grote invloed op onze vitaliteit. Het geeft rust én energie. Het helpt je om makkelijker in slaap te vallen en ook om beter te slapen.
Veel mensen ademen te snel, te diep en te hoog. Het leven gaat sneller en ademen gaat in dit tempo mee. Piekeren alleen al zorgt voor een 5x zo snelle ademhaling. Je lijf wordt onnodig belast en heeft te weinig hersteltijd. Een ontregelde ademhaling kan leiden tot tal van mentale en fysieke klachten. Van vermoeidheid en onrust tot pijn in nek en schouders.
Door te leren om je ademhaling te sturen, beschik je over een bijzonder krachtig instrument dat jou helpt te ontspannen en je hartslag te laten zakken, ook tijdens fysieke en mentale inspanning. Dit vergroot je capaciteit en prestaties.

Heb je vragen of wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op en we bellen je zo snel mogelijk terug!