Create your own holistic vitality, we give you all the tools

Stap voor stap

Een leefstijl & mindset ontwikkelen die bij jou past

Feed For Lifestyle hanteert een praktische aanpak met een holistische visie. Holistisch betekent niets meer of minder dan ‘allesomvattend’. We werken aan jouw fysieke & mentale fitheid. Helpen je om jouw input & output in balans te brengen, zodat jij jouw persoonlijke cirkel rond kunt maken.

Kies voor één van onze programma’s of start met (virtuele) Wandelcoaching. 

We werken met  4 overkoepelende pijlers die direct of indirect jouw energieniveau, mindset en welzijn beïnvloeden. Voeding, Beweging, Ontspanning en Ademhaling.

feedforlifestyle voeding
Voeding
feedforlifestyle beweging
beweging
feedforlfestyle ontspanning
ontspanning
feedforlifestyle ademhaling
ademhaling

 Vanuit hier geven we je tools om je (levens)energie te verhogen en begeleiden je om nieuwe gezonde routines te creëren op basis van NLP-coaching. Jij neemt hieruit mee wat bij jou past om nog meer uit jezelf te halen. Je hebt immers alles al in je om jouw talenten ten volle te benutten!

Wil je meer weten?  Laten we bellen om kennis te maken!

Feed For Lifestyle 4

In principe kun je in een performance lifestyle eten wat je wilt.  Mits je hier bewust mee omgaat en je lijf in de basis voorziet van de voedingsstoffen die het nodig heeft. Dat geeft ruimte voor een minder voedzame, maar wel lekkere snack of een drankje. Wij geloven in variatie, flexibiliteit en waar nodig kunnen matigen. We zijn tegen crash-diëten, omdat je daarmee je lijf niet alleen in brandstof, maar ook in bouwstof, vitamines & mineralen en andere ‘power’ stoffen tekort doet. Crashen is nooit voor de lange termijn en je resultaat daarom ook niet. Weten wanneer je wat eet, hoeveel en waarom en daar bewuste keuzes in maken, is de sleutel tot succes. Of je nu wilt afvallen, aankomen, op gewicht wilt blijven, minder energiedips wilt ervaren of van je hoofdpijn af wilt komen. Leer om bewust om te gaan met je voeding en ervaar wat dit jou oplevert.

  • Voeding
Two apples a day!

Two apples a day!

Debbie de Groot okt 10, 2020

Zowel voor je lichaam als je geest is het een aanrader om elke dag een appel of 2 te eten. Lekker holistisch die appels ;-). Hieronder de voornaamste voordelen op een rijtje!

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting

Debbie de Groot aug 13, 2020

Intermittent Fasting: Mogelijk net dat zetje wat jij nodig hebt! Je hebt het vast al eens voorbij horen komen: Intermittent Fasting of te wel periodiek vasten. Mensen praten er vaak vol enthousiasme over. Zou het ook iets voor jou zijn?

  • Beweging
feedforlifestyle beweging

Bewegen en sporten na een werkdag..

Debbie de Groot sep 27, 2020

Bewegen en sporten zijn essentieel voor onze gezondheid en vitaliteit. Helemaal wanneer je veel zit op een dag. Bewegen en sporten versterken je spieren en botten. Ze maken én houden je fit en energiek.

afvallen

Meer over afvallen!

Debbie de Groot feb 09, 2020

Meer over afvallen. De rol van jouw sterke mind bij het kwijtraken van je overtollige kilo’s.In een vorig blog heb ik je praktische handvatten gegeven in..

Zoveel mogelijk in beweging zijn met de intensiteit die op dat moment bij jou past is een belangrijk onderdeel van een performance lifestyle. Soms is het goed om als je moe bent wel te gaan trainen. Op een ander moment kies je juist voor ontspanning. Zorg bij bewegen altijd voor een basis fitheid in conditie en kracht. Voordat je je hardloopschoenen te voorschijn haalt, zorg je eerst dat je lijf gewend is aan een zekere basis beweging. Onderzoek waar jij een stapje extra kunt zetten. Maak een ommetje, neem vaker de trap en doe je telefoontjes wandelend. Daarnaast is het essentieel om een sterke core of rompstabiliteit te hebben voor een krachtige houding. Dit voorkomt blessures en lichamelijke klachten. Meer bewegen is altijd beter, maar meer sporten niet. Kies altijd voor balans tussen inspanning en ontspanning en blijf je lijf uitdagen door te variëren in je beweging en training.

Zowel mentale als fysieke ontspanning zijn essentieel binnen onze leefstijl. Elke dag een poosje helemaal niets doen zorgt voor herstel en nieuwe energie. Heb je fysieke inspanning geleverd dan behaal je betere resultaten als je daarna je lijf voldoende rust en voedingsstoffen geeft om te herstellen. Na een periode van geestelijke inspanning even helemaal niets denken, brengt je hoofd tot rust. Een ontspannen geest kenmerkt zich door het vermogen om helder te denken en open te staan voor jezelf en voor je omgeving. Er is ruimte voor intuïtie en creativiteit. Ontspanning zorgt voor het opladen van je batterij om er daarna weer voor 100% tegenaan te kunnen gaan.

  • Ontspanning
feedforlifestyle visualisatie

De kracht van visualisatie voor een gelukkig leven!

Debbie de Groot mrt 25, 2021

De kracht van visualisatie, of te wel het omzetten van een bepaalde gedachte in een beeld dat je voor je kunt zien. Een super krachtige tool om in te zetten om dichterbij je doelen te komen, want visualisatie blijkt echt te werken.

feedforlifestyle beweging

Bewegen en sporten na een werkdag..

Debbie de Groot sep 27, 2020

Bewegen en sporten zijn essentieel voor onze gezondheid en vitaliteit. Helemaal wanneer je veel zit op een dag. Bewegen en sporten versterken je spieren en botten. Ze maken én houden je fit en energiek.

Ademhalen op een juiste manier is van grote invloed op onze vitaliteit. Het geeft rust én energie. Het helpt je om makkelijker in slaap te vallen en ook om beter te slapen.
Veel mensen ademen te snel, te diep en te hoog. Het leven gaat sneller en ademen gaat in dit tempo mee. Piekeren alleen al zorgt voor een 5x zo snelle ademhaling. Je lijf wordt onnodig belast en heeft te weinig hersteltijd. Een ontregelde ademhaling kan leiden tot tal van mentale en fysieke klachten. Van vermoeidheid en onrust tot pijn in nek en schouders.
Door te leren om je ademhaling te sturen, beschik je over een bijzonder krachtig instrument dat jou helpt te ontspannen en je hartslag te laten zakken, ook tijdens fysieke en mentale inspanning. Dit vergroot je capaciteit en prestaties.

  • Ademhaling
feedforlifestyle holistische leefstijl

Wat is een holistische leefstijl?

Debbie de Groot jan 31, 2020

De term ‘holistisch’ hoor je overal in terug. Van holistische interieur-styling tot holistische marketing. Waar holistisch misschien eerder als iets..

feed for lifestyle holistische leefstijlcoach

Ademhalen: Start nu door 10 minuten per dag te investeren in jouw holistische leefstijl

Debbie de Groot sep 30, 2019

Bij een holistische leefstijl denken veel mensen meteen aan voeding en beweging. Inmiddels ook wel aan ontspanning. Aan bewust ademhalen wordt vaak niet.

Heb je vragen of wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op en we bellen je zo snel mogelijk terug!