Coachingsaanbod

Create your own new holistic lifestyle, we give you all the tools

Een gezonde leefstijl helpt je om je mentaal en fysiek sterker en fitter te voelen. Om te leven met een hoog energieniveau en tegelijkertijd de rust en ontspanning te ervaren om te genieten van jouw mooiste leven. Door jouw leefstijl vanuit een holistische visie te optimaliseren, haal je meer uit jezelf. Thuis, op je werk, in sociaal contact, je sport, noem maar op.

De basis begint bij gezond eten en drinken. Voeding is je brandstof en de bouwstof. Zonder voeding geen goede gezondheid en energie. Geen vitaliteit. De kracht van voeding wordt versterkt door te werken aan je fysieke en mentale conditie. Door veel in beweging te zijn en bewust tijd te nemen voor rust, herstel, ontspanning en jouw focus, laadt je jouw batterij weer efficiënt op. Je ademhaling kan hierin veel betekenen.

Stap voor stap

Een gezonde leefstijl ontwikkelen die bij jou past

Feed For Lifestyle biedt jou een programma aan dat jij in je eigen tijd kunt volgen, mét persoonlijke begeleiding. Wekelijks kijken we met je mee. We inspireren je, motiveren je waar nodig nog net ietsje meer en helpen je om in actie te komen en de puntjes op de i te zetten. We geven je alle kennis en kunde om blijvende veranderingen door te voeren door onder andere het veelvuldig gebruik van technieken en opdrachten uit de NLP.

Plan je liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek in op één van onze locaties of via Skype, neem dan contact op voor een uitgebreide intake:

*Intakegesprek (60 minuten). In een uur kijken we vanuit meerdere invalshoeken naar de vraag en doelen die jij hebt. Vaak biedt dit uur je al mooie inzichten waar je direct mee aan de slag kunt. Prijs is 90 euro (incl. 21% btw). Op locatie Zandvoort, Amsterdam of Amersfoort. Wandelcoaching of Skype coaching mogelijk.

*Vervolgsessies: Afhankelijk van jouw wensen, maken we een programma op maat of volg je ons Performance Lifestyle of High Intensity Programma.

The Feed For Lifestyle 4

In principe kun je in een performance lifestyle eten wat je wilt.  Mits je hier bewust mee omgaat en je lijf in de basis voorziet van de voedingstoffen die het nodig heeft. Dat geeft ruimte voor een minder voedzame, maar wel lekkere snack of een drankje. Wij geloven in variatie, flexibiliteit en waar nodig kunnen matigen. We zijn tegen crash-diëten, omdat je daarmee je lijf niet alleen in brandstof, maar ook in bouwstof, vitamines & mineralen en andere ‘power’ stoffen tekort doet. Crashen is nooit voor de lange termijn en je resultaat daarom ook niet. Weten wanneer je wat eet, hoeveel en waarom en daar bewuste keuzes in maken, is de sleutel tot succes. Of je nu wilt afvallen, aankomen, op gewicht wilt blijven, minder energiedips wilt ervaren of van je hoofdpijn af wilt komen. Leer om bewust om te gaan met je voeding en ervaar wat dit jou oplevert.

Zoveel mogelijk in beweging zijn met de intensiteit die op dat moment bij jou past is een belangrijk onderdeel van een performance lifestyle. Soms is het goed om als je moe bent wel te gaan trainen. Op een ander moment kies je juist voor ontspanning. Zorg bij bewegen altijd voor een basis fitheid in conditie en kracht. Voordat je je hardloopschoenen te voorschijn haalt, zorg je eerst dat je lijf gewend is aan een zekere basis beweging. Onderzoek waar jij een stapje extra kunt zetten. Maak een ommetje, neem vaker de trap en doe je telefoontjes wandelend. Daarnaast is het essentieel om een sterke core of rompstabiliteit te hebben voor een krachtige houding. Dit voorkomt blessures en lichamelijke klachten. Meer bewegen is altijd beter, maar meer sporten niet. Kies altijd voor balans tussen inspanning en ontspanning en blijf je lijf uitdagen door te variëren in je beweging en training.

Zowel mentale als fysieke ontspanning zijn essentieel binnen onze leefstijl. Elke dag een poosje helemaal niets doen zorgt voor herstel en nieuwe energie. Heb je fysieke inspanning geleverd dan behaal je betere resultaten als je daarna je lijf voldoende rust en voedingstoffen geeft om te herstellen. Na een periode van geestelijke inspanning even helemaal niets denken, brengt je hoofd tot rust. Een ontspannen geest kenmerkt zich door het vermogen om helder te denken en open te staan voor jezelf en voor je omgeving. Er is ruimte voor intuïtie en creativiteit. Ontspanning zorgt voor het opladen van je batterij om er daarna weer voor 100% tegenaan te kunnen gaan.

Ademhalen op een juiste manier is van grote invloed op onze vitaliteit. Het geeft rust én energie. Het helpt je om makkelijker in slaap te vallen en ook om beter te slapen.
Veel mensen ademen te snel, te diep en te hoog. Het leven gaat sneller en ademen gaat in dit tempo mee. Piekeren alleen al zorgt voor een 5x zo snelle ademhaling. Je lijf wordt onnodig belast en heeft te weinig hersteltijd. Een ontregelde ademhaling kan leiden tot tal van mentale en fysieke klachten. Van vermoeidheid en onrust tot pijn in nek en schouders.
Door te leren om je ademhaling te sturen, beschik je over een bijzonder krachtig instrument dat jou helpt te ontspannen en je hartslag te laten zakken, ook tijdens fysieke en mentale inspanning. Dit vergroot je capaciteit en prestaties.

Happy clients

Zij gingen je voor

Ik had behoefte aan een coach die mij kan helpen om een aantal patronen, die al jarenlang waren ingeslepen te doorbreken. Ik ben kritisch, dus het moet iemand zijn waarin ik vertrouwen heb en die mij kan overtuigen op basis van feiten en ervaring. Debbie heeft zich op alle fronten meer dan bewezen. Zij heeft mij laten zien dat jarenlang zeer intensief sporten lichamelijk zijn tol eist en dat het vinden van een nieuwe balans voor je lichaam inzet, doorzetten en het doorbreken van patronen vereist. Ik durf te stellen dat dit zonder Debbie niet was gelukt.
feed for lifestyle holistische leefstijlcoach
Peter Heysteeg
Dankbaar met de begeleiding van de lieve en zeer betrokken Debbie! Je bent wat je eet, dat snap ik nu. Door dit programma te volgen ervaar je zo de voordelen van het alleen eten van puur, eerlijke en voedzame producten. Geen hongergevoel gehad, wel bruisen van de energie! Ik ben slanker, voel me fitter en zie er gezonder uit. Het is een duidelijk programma en ik vind het makkelijk vol te houden. Als ik toch vragen had kon ik altijd bij haar terecht, heel fijn! Ook de opdrachten waren erg leerzaam, soms confronterend. Reden te meer om aan te pakken. Ik voel me hier zo goed bij dat dit nu echt mijn basis is, voor altijd.
Laura Bluijs feed for lifestyle
Laura Bluijs
Toen ik begon met het “feed for lifestyle programma” voelde ik me overspannen en heel erg uitgeput. Ik had het gevoel dat alles te veel was en ik het niet meer goed kon doen: niet op mij werk, niet voor mijn kinderen en vooral niet voor mezelf. Ik wilde wat veranderen in mijn leven maar ik wist niet hoe. Meteen de eerste week van het programma was een „eye opener“ voor mij. Door de oefeningen werd mij duidelijk hoe ik wil zijn, waarvan ik gelukkig word, waar ik nu sta in mijn leven en hoe ik de circle weer rond krijg. Verandering van voeding zorgde voor veel meer energie, een mooie huid en glimmend haar. Ik had geen dips meer en raakte daarnaast ook nog 4 kg kwijt. Met het boodschappenlijstje ging het makkelijk. Eindelijk wist ik, welke producten goed voor mijn lijf en onze familie zijn. Mijn partner stapte ook in het programma. Wij leerden beweging en sport in ons leven met de kinderen te integreren. Verder had ik de invloed van bewust ademhalen, wat ik alleen tijdens de yoga les deed, helemaal onderschat. Bewust ademen heeft mij vooral geholpen om moeilijke situaties op mijn werk goed te managen. In de loop van het programma wordt het steeds makkelijker om het programma vol te houden. Ik voelde mij in toenemende mate beter, fitter en gelukkiger en elke dag voelde ik mij meer die persoon die ik wilde zijn. Mijn levens circel was weer rond en dat met een blijvend resultaat. Debbie heeft mij en onze familie met haar enorme kennis en haar liefdevolle en motiverende manier van werken heel goed ondersteund. Mijn partner noemde het “feed for lifestyle programma” een “lifesaver”.
Sarah feed for lifestyle
Sarah Höner
Debbie heeft mij gecoacht toen zij haar opleiding aan het afronden was. Overigens heb ik daar als “cliënt” niks van gemerkt! Ik heb het praten met Debbie altijd als fijn ervaren, omdat Debbie heel vertrouwd voelt. Debbie is erg gedreven in wat zij doet en dat brengt zij dan ook op een positieve manier over! Ik ben heel blij met de kennis die ik dankzij Debbie geleerd heb, ik denk er nog iedere dag aan!
feed for lifestyle holistische leefstijlcoach
Bianca
De coaching van Debbie was heel fijn en was onbevooroordeeld. Er zijn veel kwartjes gevallen tijdens de sessie. In onze gesprekken voelde ze goed aan wat ik nodig had (soms een grap, soms een schouder) en wist me op scherpe, maar niet veroordelende wijze tot inzichten te brengen over mijn eigen denken en handelen.
feed for lifestyle holistische leefstijlcoach
Sophie Verleer

Vraag hier jouw programma aan!

to top