Your vitality upgrade

Het is tijd voor een upgrade van jouw vitale leefstijl

power breaths insta 2021

Wishlist:

– Je zou wel wat gezonder willen eten

–  Je zou best meer rust in je hoofd kunnen gebruiken

–  Je zit veel op een dag

–  Je ervaart regelmatig spanning of stress

–  Je mist de (work-life) balans

–  Je zou wel wat kilo’s kwijt willen

–  Je hebt regelmatig energie dips

–  Je slaapt vaak onrustig

Jouw leefstijl en mindset bepalen grotendeels hoe jij in je vel zit. Zowel mentaal als fysiek. Jij bent degene die hierin iets kan veranderen. Met dit programma leer je wat jij vandaag nog kunt doen om je vitaliteit te vergroten, op elk moment in jouw dag. Praktisch én holistisch.

what others say

“Your Vitality Upgrade staat bol van positiviteit. Het programma is een heel mooie kans om met jezelf aan de slag te gaan en stukje bij beetje je dag anders in te richten waardoor vitaliteit meer op de voorgrond komt te staan en je nóg meer uit jezelf kunt halen. Je ervaart met gemak dat Debbie dit met heel veel liefde doet. Als je de theorie leest is het net alsof je met haar kletst, heel bijzonder. De oefeningen laten je even stil staan en nadenken, zodat je vervolgens aan de slag kunt met wat goed bij je past. Debbie’s terugkoppelingen zijn steeds ontzettend uitgebreid en persoonlijk en helpen je om nog meer stappen te zetten. Het is dus een feestje om met Your Vitality Upgrade aan de slag te gaan!

Maartje

Hoe zou het zijn:

–  Om fit en uitgerust wakker te worden

–  Om tegelijkertijd energie én ontspanning te ervaren

–  Om focus en aandacht in het moment te hebben

–  Om tijd en ruimte te hebben om meer te doen wat jij wilt doen

–  Om dat te bereiken binnen 1 maand!

Your vitality upgrade 1

“Er bestaat geen truc voor een fittere body en mind. Het is het gevolg van het begrijpen en bewust inzetten van jouw leefstijl & mindset.”  

Hoe ziet het programma eruit?

Your Vitality Upgrade neemt je in 4 weken mee in jouw huidige dag versus een mogelijk vitalere dag. Een vitale ochtend, middag en avond en alles wat daarbij komt kijken. Van hoe je opstaat tot hoe je beter gaat slapen. Wat je eet & drinkt, doet, denkt, hoe je beweegt, ontspant en ademhaalt. We creëren bewustzijn in jouw huidige leefstijl en delen de kennis & kunde om waar jij dat wilt nieuwe keuzes te gaan maken. Holistische keuzes, omdat al jouw leefstijl pijlers elkaar ook onderling beïnvloeden. Het gaat om jou als individu en alle facetten die invloed hebben op jouw energieniveau en vitaliteit. 
week 1
week 2
week 3
week 4

Je leert:

–  Welke factoren bepalen hoe jij letterlijk en figuurlijk in je vel zit

–  Hoe een gezond & voedzaam eetpatroon eruit ziet  

–  Je energie beter controleren

–  Ruimte & focus in je dag creëren

–  Beweging versus sporten in jouw weekprogramma inpassen

–  Bewust ontspannen en wat dat je oplevert

–  Meer rust in je hoofd verkrijgen

–  Beter en efficiënter te slapen

–  Wat een juiste ademhaling je allemaal brengt

–  Nog een stapje dichterbij jezelf komen

feedforlifestyle mobile

Welk programma past bij jou?

Your vitality upgrade 2
€ 649,- incl. BTW

Your Vitality Upgrade

Je start op een maandag naar keuze - Elke week een werkboek met alle theorie en opdrachten - 3 audio’s met ademhalingsoefeningen - Wekelijks 1:1 Coach moment via email.

Your Vitality Upgrade 3
€ 749,- incl. BTW

Your Vitality Upgrade Plus Pakket

Je start op een maandag naar keuze - Elke week een werkboek met alle theorie en opdrachten - 3 audio’s met ademhalingsoefeningen - Wekelijks 1:1 Coach moment via email - Een 'virtuele' of 'live' 1:1 wandelcoaching van 75 minuten.

Waarom meedoen?

Je kunt wel wat meer structuur of houvast in je leefstijl gebruiken. Je wilt misschien een paar kilo kwijt. Je bent iets te vaak gespannen of onrustig. Je springt geregeld ’s ochtends niet zo energiek uit je bed, eet niet altijd even gezond, beweegt en/of ontspant te weinig, mist wat ritme in je dag en ploft ’s avonds regelmatig uitgeput op de bank. Je haalt nu simpelweg niet alles uit jezelf.

In 4 weken tijd leer je welke stappen je kunt zetten om direct beter in je vel te komen. Om een nieuwe ‘gezonde’ holistische basis te creëren.  Wat dat voor jou ook exact betekent. Het is jouw leefstijl en jij neemt mee wat jij wilt meenemen. Je volgt het programma helemaal in je eigen tempo, wanneer je zelf wilt. Het kost je ongeveer 2 uur per week om de oefeningen en opdrachten te doen en theorie te bestuderen. Wekelijks ben ik er voor jou om via email al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden en je te supporten in je ontwikkeling. 

Over het Your Vitality Upgrade Plus pakket

De kracht van 1:1 coaching voor jouw vitaliteit.

Ik geloof dat je ontzettend veel zelf kunt doen om jouw vitaliteit te vergroten. Mits je de juiste kennis bezit om bewuste keuzes te gaan maken. Die kennis én hoe je die praktisch toepast in je dag zit allemaal in het programma. Wil je daarnaast eens van gedachten wisselen over jouw unieke leefstijl & mindset en wat jij nu specifiek nog kunt doen om meer uit jezelf te halen? Net wat meer persoonlijke begeleiding, inspiratie en energie? Kies dan dit totaalpakket als ultieme formule om jouw vitaliteit een boost te geven. De coaching vindt plaats in Zandvoort aan Zee of telefonisch terwijl we allebei wandelen in onze eigen omgeving. We bespreken jouw dagritme en hoe je in je vel zit. Voor meer verdieping, een spiegel en een stok achter de deur om echt die stap naar een hogere level in jouw leefstijl te zetten!

What others say

"Door mee te doen aan het online programma heb ik ervaren hoe bijzonder het is om aan jezelf op een positieve manier te werken. Ik heb heel erg baat bij de routines die Debbie aandraagt in het studiemateriaal samen met de opdrachten. Doordat het een online programma is heb ik het op mijn eigen momenten kunnen doen wat ik heel prettig vond. Daarnaast zijn de emails van Debbie zo uitgebreid en persoonlijk dat ik dat als een groot kado heb ervaren. Iemand die met je meedenkt op alle fronten in je leven. Het heeft mij inzicht gegeven hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen zodat ik vol energie het leven kan leven!"

Joëlle Veerman

5

"Ik had nooit gedacht dat ik in 4 weken zoveel zou bereiken. Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld? Dankjewel Feed For Lifestyle voor dit programma!"

Karin Franssen

5

“Niet eerder deed ik mee aan een online programma dat mij zoveel heeft gebracht. De theorie in combinatie met de opdrachten gaven me direct inzicht in patronen die me eigenlijk niets opleveren. Doordat alles erop gericht is om meteen in actie te komen, ontkom je er niet aan om dit ook te doen. Door het wekelijkse contactmoment had ik een goede stok achter de deur om door te pakken. Heel blij met de keuze om op deze manier mijn leefstijl te verbeteren!”

Jeffrey

5

“Door de Vitality Upgrade ben ik me in korte tijd zoveel beter gaan voelen. Ik heb nieuwe energie en meer rust in mijn hoofd. Ik wilde al een hele tijd met mijn voeding aan de slag, alleen zag door de bomen het bos even niet meer. De duidelijke en behapbare tools in dit programma scheppen direct overzicht en de keuze voor gezond eten wordt zo veel makkelijker. Samen met vaker echt even mijn batterij opladen en een andere start van de dag, zit ik veel lekkerder in me vel. Ik gun iedereen dit programma!”

Evi Ambtsberg

5