Performance Lifestyle Programma

Neem de regie in jouw leefstijl "Voel je fitter, energieker en leef volledig in je kracht!"

Jouw kracht, jouw performance

Je bent doelgericht en hebt het doorzettingsvermogen en de discipline om te willen winnen en je zelf te overtreffen. Om te gaan voor lange termijn doelen en de korte termijn winst daarvoor handig in te zetten. Je continu te blijven ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Hoe gaaf zou het zijn om vanuit jouw kracht, je eigen vitale leefstijl aan te laten sluiten op de doelen die jij wilt behalen. Zodat jouw leef –en denkstijl vóór je gaan werken.

Ontdek hoe het is om:

 • Volledig te kunnen sturen op je eigen energieniveau
 • Keer op keer zelf de balans te vinden in jouw dynamische leven
 • Meer fitheid, rust en ontspanning te ervaren bij alles wat je doet

Wat zou jij met jouw vitale leefstijl allemaal nog meer kunnen bereiken?

Like a pro

Voor topsporters is het tegenwoordig common-sense om hun voeding, ontspanning, ademhaling en mindset te optimaliseren, naast al het keiharde werken dat ze doen. Ze worden omringd door een team van experts om op al deze vlakken met een persoonlijke aanpak nét dat verschil te maken. Een persoonlijke aanpak, want wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. 
 

Hoe lekker zou het zijn om topsporter te zijn en samen het verschil te maken, in de wetenschap dat je het met alleen inzet, motivatie en talent niet redt. Om de juiste begeleiding te krijgen en aan alle kanten te sleutelen om die winst te behalen.


Balans en optimalisatie in:

Voeding

Ademhaling

Inspanning

Ontspanning  

Mindset

Slaap

Focus

Performance

Hoe zou het voor jou zijn om ook op die manier naar jezelf te kijken? Bewuste keuzes in je leefstijl te gaan maken en je zo veel fitter te voelen? Om expert van je eigen lifestyle te worden?

Het leven is geregeld als topsport en wij missen vaak de focus op de dingen die ervoor zorgen dat we onszelf niet voorbij rennen:

 • Om prioriteiten te stellen
 • Kwalitatieve aandacht te geven
 • Je eigen grenzen te bewaken
 • Meer vanuit je eigen kracht te leven

Focus op de tools die je helpen om op je best te zijn. Waar je ook bent. Waar wacht je nog op?

what others say

“Al vaak probeerde ik zaken anders aan te pakken qua gewicht, energie en werk/privé balans maar nog nooit was het zo effectief als toen ik met Feed For Lifestyle (Debbie) aan de slag ging. Een duidelijke structuur met een praktische en pragmatische aanpak zorgende voor snelle resultaten op diverse vlakken. De enorme kennis, ervaring en tools die Feed For Lifestyle ter beschikking heeft en je aanreikt is enorm waardevol om de volgende stap in jouw persoonlijke groeiproces te maken.

Als voorbeeld bespraken we het leven van een topsporter, die heeft ook diverse specialisten om zich heen om nog optimaler te presteren. Dat heb ik ook gedaan met Feed For Lifestyle, mijn drukke baan en leven ondersteund met kennis en ervaring vanuit Feed For Lifestyle zorgden voor meer balans, rust, nieuwe ideeën en het behalen van doelen (zowel zakelijk als op persoonlijk vlak).

Met de tools en ervaring die ik nu ter beschikking heb en de mogelijkheid om altijd advies te vragen aan Feed For Lifestyle, zorgt ervoor dat ik mij persoonlijk kan blijven ontwikkelen en dat ik zelf de balans weer terug kan vinden als die even wat minder is.

Bedankt Debbie/Feed For Lifestyle voor alles wat je me hebt laten zien en ervaren!”

Ron Bogman

feedforlifestyle ron bogman
Performance Lifestyle Programma 1

Stap voor stap

Neem de regie over je leefstijl en ontwikkel binnen een half jaar een leefstijl en mindset, die helemaal bij jou passen.

Een half jaar, omdat het tijd & aandacht kost om:

 • Jouw huidige patronen en gewoonten te verkennen en begrijpen
 • Nieuwe kennis en inzichten tot je te nemen en uit te proberen
 • Stap voor stap een nieuwe balans te creëren in jouw dynamische leven
 • Jouw performance output te vergroten in alle facetten van je leven

Jouw kracht, jouw performance!

Jij bepaalt jouw vitale leefstijl. Wat heb je daar voor nodig?

 • Bewustzijn van je huidige leefstijl. Van wat je doet, waarom je het doet en wat het je oplevert. Nú en op de lange termijn
 • De kennis van de samenhang van alle factoren, of pijlers, die jouw leefstijl vormgeven
 • De kennis & kunde om bewust invulling te geven aan die pijlers en zo te kiezen voor een leefstijl die jou dichterbij je doelen brengt
 • De ervaring om moeiteloos te blijven inspelen op de dynamiek van jouw leefstijl 
vitale performance leefstijl

In 6 maanden leer je op een holistische wijze naar jouw leefstijl te kijken. Holistisch, want jouw leefstijl is allesomvattend. Alles wat jij doet, denkt en voelt, heeft invloed op elkaar. Jouw voeding, jouw mentale en fysieke inspanning, ontspanning, hoe je ademhaalt én alle facetten die je hierin onder kunt brengen, zoals hoe je omgaat met stress, jouw overtuigingen en je mindset, bepalen gezamenlijk hoe jij in je vel zit.

Hoe meer je je hiervan bewust bent, hoe makkelijker het wordt om de balans te vinden en met een kleine verandering al een verschil te maken.
Met een praktische aanpak gaan we op zoek gaan naar de synergie in al die facetten van je leefstijl. Praktisch, zodat jij er direct mee aan de slag kunt.

Leer om op een holistische wijze naar jouw leefstijl te kijken en ontdek:

 • Of jouw energiedip om 16 uur ‘s middags opgelost wordt door iets te eten of dat je deze juist zelf veroorzaakt en in stand houdt door jouw huidige eetpatroon
 • Of je door te crossfitten na een dag hard werken jouw lichaam fitter maakt of juist de spanning verhoogt
 • Of je met een avondje Netflixen je batterij oplaadt of mogelijk juist daarna minder opgeladen bent
 • Of jouw geregeld snelle en hoge ademhaling het resultaat is van hoe jij je voelt of dat jij je door jouw snelle en hoge ademhaling zo voelt
 
 
EN ONTDEK VOORAL:
 • Hoe je kunt blijven doen wat jij wilt doen en het je ook op de lange termijn dichterbij je doelen brengt
 • Wat jou écht energie oplevert en hoe je jouw batterij weer voor 100% oplaadt
 • Hoe je er moeiteloos nog een stapje bij zet, ook al ben je al hartstikke druk
 • Hoe je volledig kunt ontspannen, zonder dat je hier hele dagen of een vakantie voor nodig hebt
 • Waarom je allemaal doet wat je doet, hoe dat jou eigenlijk verder brengt en wat er nog meer allemaal mogelijk is

Het gaat om jou als totaalplaatje, waar je ook bent – wat je ook doet!

Start nu

Vergroot je bewustzijn. Verrijk jezelf met nieuwe kennis. Maak bewuste keuzes op basis van die kennis.
Word je bewust van alles in jouw leefstijl waar jij zelf op kunt sturen voor een voor jou mooier resultaat. Word expert van je eigen leefstijl en vertrouw volledig op je eigen kracht in elk moment van jouw dynamische leven.
 
Het 6 maanden-programma bestaat uit een combinatie van kennis, kunde en inzichten delen, opdrachten en oefeningen doen & 1:1 coachings, heads-ups en live-sessie om jou optimaal te kunnen begeleiden.

What you achieve !

Het 6 maanden programma is helemaal aangepast op jouw behoeften en drukke leven. We beginnen met waar jij de meeste en snelste winst kunt behalen en pakken daarin door. Er zijn flink wat leefstijl tools voor body en mind om te delen die je in vaste volgorde via modules en audio’s of helemaal voor jou op maat (gezamenlijk) doorloopt. Van ademhalingsoefeningen tot opdrachten uit de NLP (neuro linguïstisch programmeren). Tot agenda’s anders indelen en specifieke schrijf/journal oefeningen.

We kiezen de voor jou relevante en juiste intensiteit in veranderingen en ook in hoe vaak we elkaar zien en spreken. Ga uit van mogelijk dagelijks WhatsApp contact en wekelijks of 2-wekelijkse coaching op het strand van Zandvoort of telefonisch.

Je hebt mijn volle aandacht & energie!

VOLG HET PERFORMANCE LIFESTYLE PROGRAMMA IN 6 MAANDEN

Jouw investering

Eenmalig €3500,- (Excl. 21% BTW)

Of 6 termijnen van €625,- (Excl. 21% BTW)

Zet de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling en creëer voor jezelf een blijvende balans in rust, ruimte en energie om nieuwe doelen te stellen & behalen.
Ik begeleid maximaal 15 mensen tegelijkertijd in dit 1:1 traject. Klinkt het voor jou interessant en ben je benieuwd wat ik als coach voor jou kan betekenen?
Laten we bellen om kennis te maken en jouw plaats te reserveren. 

Veel werkgevers bieden een budget voor persoonlijke coaching. Wij hebben voor deze aanvraag een uitgebreid voorstel beschikbaar, waarin we jouw persoonlijke ontwikkelvraag kunnen opnemen en je helpen een verzoek bij je werkgever in te dienen. Voor zelfstandigen is de factuur fiscaal aftrekbaar.

What others say

"Door het programma van Feed For Lifestyle ben ik me bewuster geworden van de dingen die ik zelf kan doen om te sturen op mijn energieniveau. Debbie keek mee in mijn werk- en weekenddagen en hielp me om nieuwe routines te creëren, die ervoor zorgen dat ik met een fit gevoel de dag begin en eindig. Zodat er nog voldoende energie over is om naast mijn werk te genieten van mijn gezin en hobby’s. Ik ervaar de voordelen van gezond eten en kan beter ontspannen. Mijn hoofd is veel rustiger, omdat ik anders omga met alle drukte. Hierdoor word ik ook met een uitgerust gevoel wakker. Alles is beter in balans.  Debbie reikt je de tools aan om veel meer uit je dag te halen. Echt een aanrader dit programma!”.

Sandra Hofmann

5

"Ik dacht dat het onmogelijk was om in een druk en hectisch leven ook nog aandacht te besteden aan gezond leven. Toen kwam Debbie op mijn pad. Met haar hulp heb ik het roer om kunnen gooien, terwijl het nauwelijks tijd en inspanning kostte. Debbie helpt om haalbare doelen te stellen die effect hebben. Ze helpt je beter voor jezelf te zorgen (fysiek en mentaal) en zorgt dat je er lol in krijgt, zonder alles zwaar te maken en zonder je schuldig te laten voelen als dingen anders lopen. Dankzij Debbie zit ik blijvend beter in mijn vel, daarom beveel ik haar van harte aan!"

Jean-Luc Murk

5

"Van iemand die kon genieten van de herfstkleuren, lachend op de fiets zat tijdens een regenbui en zich verbaasde over de chagrijnige gezichten om zich heen veranderde ik meer in een van die chagrijnige anderen. Ik leefde minder in het moment, kon minder genieten en was vooral bezig met wat er allemaal moest, wat anderen van mij verwachten, alle ballen hooghouden en heel veel lijstjes. Via via kwam ik in contact met Debbie. Een wandel coaching, uitwaaien, naar buiten, bewegen, zo anders dan op een stoel zitten in een ruimte en praten, iedere sessie voelde als een cadeautje, al was het soms ook pittig. Inzien wat er niet goed gaat is 1 ding, maar hoe het dan ook echt veranderen? Debbie liet me die dingen inzien, gaf me vertrouwen dat ik het zou kunnen en nog belangrijker, het klikte. Waar ik eerst nog dacht dat het allemaal wat zweverig zou zijn, bleek dat niet zo. Mijn eetpatroon aanpassen vond ik lastig en kreeg ik juist stress van, de reactie van Debbie was, kijk wat wel bij je past en doe dat. Weer meer voelen wat ik wilde en doen waar ik me goed bij voelde lukte. Er kwam weer ruimte om van de kleine momenten te genieten en dus uit mijn hoofd te komen en meer te “voelen”. Ben ik het die dit schrijft? Ja echt, en ik ben nog altijd niet zweverig 😉. Heel erg blij met het contact met Debbie, haar hulp en ook hoe ze nu we elkaar minder zien precies aanvoelt een berichtje te sturen op de momenten dat ik weer teveel in mijn hoofd zit. De coaching heeft mij geholpen weer meer te genieten, de betere versie van mezelf te zijn wat ook voor mijn omgeving wel zo leuk is. Zakelijk ben ik proactiever en productiever waardoor het niet alleen mij heeft geholpen, maar ook mijn werkgever."

Hanneke ten Hoopen

5

"Op aanraden van mijn dochter, zelf een holistische achtergrond, ben ik bij Debbie terecht gekomen. Ik zat vast in mijn hoofd, wist niet meer welke kant ik op moest, qua werk en privé, voelde me gevangen in mijn eigen lijf. Met Debbie ben ik een mooie en leerzame periode ingegaan. Haar puurheid, haar vraagstelling, de manier waarop zij je naar de situatie laat kijken en het wandelen langs het strand, heeft mij veel duidelijkheid gebracht. Mijn leven is daardoor 180 graden positief veranderd, doordat ik eindelijk de juiste beslissingen heb durven nemen. Privé in rustiger vaarwater en met werk drastische veranderingen toegepast. Door de sessies met Debbie leef ik meer in vrijheid, lichter in mijn hoofd en heb antwoorden gekregen waar ikzelf niet bij kon komen. Debbie is een bijzonder kundig, puur en lief mens."

Brigitte Koelemij

5
Laura Bluijs feed for lifestyle

"Dankbaar met de begeleiding van de lieve en zeer betrokken Debbie! Je bent wat je eet, dat snap ik nu. Door dit programma te volgen ervaar je zo de voordelen van het alleen eten van puur, eerlijke en voedzame producten. Geen hongergevoel gehad, wel bruisen van de energie! Ik ben slanker, voel me fitter en zie er gezonder uit. Het is een duidelijk programma en ik vind het makkelijk vol te houden. Als ik toch vragen had kon ik altijd bij haar terecht, heel fijn! Ook de opdrachten waren erg leerzaam, soms confronterend. Reden te meer om aan te pakken. Ik voel me hier zo goed bij dat dit nu echt mijn basis is, voor altijd."

Laura Bluijs

5
feedforlifestyle ilja visser

"Door Feed For Lifestyle ben ik zowel fysiek als mentaal aangesterkt. Debbie heeft het vermogen om diep in een ziel te kijken en blijft continu doorvragen waardoor ze in staat is geweest mijn disbalans als een ingewikkelde puzzle op te lossen. Een zéér persoonlijke manier van werken, waarbij ik haar liefde voor haar vak en gezond eten kon voelen."

Ilja Visser

5
Sarah feed for lifestyle

"Toen ik begon met het “feed for lifestyle programma” voelde ik me overspannen en heel erg uitgeput. Ik had het gevoel dat alles te veel was en ik het niet meer goed kon doen: niet op mij werk, niet voor mijn kinderen en vooral niet voor mezelf. Ik wilde wat veranderen in mijn leven maar ik wist niet hoe. Meteen de eerste week van het programma was een „eye opener“ voor mij. Door de oefeningen werd mij duidelijk hoe ik wil zijn, waarvan ik gelukkig word, waar ik nu sta in mijn leven en hoe ik de circle weer rond krijg. Verandering van voeding zorgde voor veel meer energie, een mooie huid en glimmend haar. Ik had geen dips meer en raakte daarnaast ook nog 4 kg kwijt. Met het boodschappenlijstje ging het makkelijk. Eindelijk wist ik, welke producten goed voor mijn lijf en onze familie zijn. Mijn partner stapte ook in het programma. Wij leerden beweging en sport in ons leven met de kinderen te integreren. Verder had ik de invloed van bewust ademhalen, wat ik alleen tijdens de yoga les deed, helemaal onderschat. Bewust ademen heeft mij vooral geholpen om moeilijke situaties op mijn werk goed te managen. In de loop van het programma wordt het steeds makkelijker om het programma vol te houden. Ik voelde mij in toenemende mate beter, fitter en gelukkiger en elke dag voelde ik mij meer die persoon die ik wilde zijn. Mijn levens circel was weer rond en dat met een blijvend resultaat. Debbie heeft mij en onze familie met haar enorme kennis en haar liefdevolle en motiverende manier van werken heel goed ondersteund. Mijn partner noemde het “feed for lifestyle programma” een “lifesaver”."

Sarah Höner

5
Performance Lifestyle Programma 2

"Met volle plezier heb ik het programma van Debbie doorlopen. Haar enthousiasme, expertise en de liefde die ze erin stopt waren voor mij heel motiverend. Mijn startpunt was dat ik meer wilde weten over intermittent fasten, ondanks mijn gezonde levensstijl al, miste ik voldoende variatie in mijn eetpatroon en voelde ik dat ik hierdoor niet het maximale uit mijn voeding haalde dat mijn lichaam nodig had. Ik was toe aan een volgende stap.... In plaats van hier zelf mee verder te gaan aanklooien wilde ik dit Echt goed aanpakken met begeleiding. Zo kwam ik bij Debbie terecht. Binnen 2-3 weken voelde ik mij al fitter. De recepten die net een andere twist hadden, gaven echt een verschil in mijn energielevel en deze schoot direct omhoog, zo fijn! De Pijlers ademhaling en ontspanning waren iets waar ik al dagelijks mee bezig was, maar ook dit heb ik door alle oefeningen te doen verder kunnen upgraden en onderling kunnen versterken. Doordat ik het stukje Voeding (mijn grootste hulpvraag) al snel onder controle had, ontstond er ruimte om meer te verdiepen in mij zelf, over wie ik Nu ben en Hoe ik mijzelf in de toekomst zie. Al mijn zintuigen zijn hierdoor sterker afgesteld en ik kan hier nu makkelijker op anticiperen. Tijdens onze heerlijke wandelsessies op het strand kwamen mooie gesprekken en inzichten hieruit voort. En was dit een prachtige bonus om mijn persoonlijke leefstijlcirkel rond te maken. Voor mij was dit een waardevolle investering in mijzelf die ik iedereen kan aanraden! “ If you focus on results you will never change, if you focus on change you will get results”.

Patricia Geurtsen

5