let's get started
|

Let’s get started, Feed For Lifestyle is here!

Het eerste blog, joehoe! Let’s get started, Feed For Lifestyle is here! Zo dat was best even zwoegen en zweten. Niet zozeer dit blog natuurlijk, maar de hele opzet van mijn nieuwe bedrijf Feed For Lifestyle. Zoveel ideeën in mijn hoofd, maar zet ze maar eens op papier. Het business idee bestond al een poosje, maar starten met een nieuw initiatief kost extra energie en die energie is niet altijd zomaar voor handen.

Een mooi bruggetje naar wat we met Feed For Lifestyle doen: Jou begeleiden in het optimaliseren van jouw performance leefstijl. Je doet alles met 100% inzet en wilt alles uit je leven halen. Elke dag opnieuw. Soms heb je echter net dat beetje extra nodig. Dat beetje dat er voor zorgt dat je net die stap extra kunt zetten op werk of thuis of voor een vriend of vriendin, in je sport, met je voeding, of om wel dat nieuwe initiatief te kunnen starten. Met volle energie genieten van een lekker avondje met vrienden op pad of iets nieuws leren. Zo ben ik laatst begonnen met Ukele spelen, maar dat is een heel ander verhaal ;-). Je wilt extra aandacht geven aan iets, zonder op iets anders in te moeten boeten.

Wanneer je meer energie hebt, kun je nog meer dingen gaan doen die je ook weer energie geven. Je verhoogt je belastbaarheid, je capaciteit en de kwaliteit van je leven. Vaak weet je wel dat je er net wat meer uit kunt halen. Wat fitter, slanker, scherper. Alles doen met net wat meer energie en passie. Alleen hoe pak je dit aan? Dat is waar wij je mee helpen bij Feed For Lifestyle. Laat je inspireren en kijk lekker rond op onze website.  Ik hoop je gauw beter te leren kennen!

Liefs,

Debbie
Founder Feed For Lifestyle

Vergelijkbare berichten