Power Breaths

- Instagram cursus -

Ontdek de kracht van jouw ademhaling voor meer energie, focus & ontspanning.

power breaths insta 2021

Stel je voor:

– Je hoofd is rustig & helder
– Je hebt controle over je stress-level
– Je hebt focus en je productiviteit neemt toe
– Je ervaart meer ontspanning en creativiteit
– Je slaapt beter
– Je raakt makkelijker wat kilo’s kwijt

 

Hoe lekker om dit helemaal zelf vanuit je eigen kracht in gang te zetten! Je hoeft alleen maar te ademen!

“Ik kijk al lang uit naar een cursus op maat, specifiek over ademhaling.
Omdat ik steeds beter begrijp hoe adem het verschil kan maken tussen ‘ziek’ en ‘gezond’. 
Goed ademhalen is een kunst, en voor iedereen belangrijk. 
Kan niet wachten om te starten en weer van je te leren :-). Ben zo blij dat jij op mijn pad gekomen bent.”

-Mieke Maria-

Je ademhaling inzetten om meer uit je leefstijl te halen, is life changing!

Het liefste willen we allemaal fit & vitaal zijn. Jouw ademhaling is de meest krachtige en simpele tool om hierop te gaan sturen. Voor mij daarom 1 van de 4 leefstijlpijlers, die ik altijd inzet tijdens coaching om voor het mooiste resultaat te gaan. Voor iedereen is er een ademhalingsoefening om meer uit zijn of haar leefstijl te halen. Om dichterbij je doel te komen.

Op een juiste, effectieve manier ademhalen, is zo belangrijk dat deze pijler een eigen insta cursus heeft!

Just be happy, strong & healthy, de rest is bullshit.
-Wim Hof-

Insta cursus Power Breaths

Vanaf nu is er een insta cursus beschikbaar, hierin neem ik je 9 dagen lang, elke avond mee (je kunt terugkijken) in de wetenschap achter ademhaling en leer ik je telkens een nieuwe techniek/oefening.

Om jouw leefstijl tool-kit verder te vullen. Down-to-earth, praktisch en op basis van wetenschap. Eerst de juiste basis ademhaling en vanuit daar verdiepen we naar specifieke oefeningen, voor bepaalde doelen in je leven. Allemaal in het teken van focus, energie, rust en ruimte maken. Ontvangen en los laten. Je fit, ontspannen & uitgerust voelen. 

Sturen op je eigen energie, focus en ontspanning, was nog nooit zo makkelijk!

“Rustig zittend op een stoel doen miljoenen Nederlanders alsof ze in gevaar zijn!”
-Koen de Jong & Bram Bakker

Onze staat van paraatheid is vrijwel continu te hoog. Adrenaline en Cortisol (stress) gaan rond in ons lijf en onze adem is structureel versneld. Geregeld houden we de adem ook in. Beide kosten een enorme voorraad energie en overbelasten op continue basis jouw lichaam. Met tal van klachten als gevolg. Van vermoeidheid en gejaagdheid tot pijn in je hoofd, nek & schouders.

We gebruiken daarnaast slechts 30% van onze ademcapaciteit. Terwijl alle cellen in je hele lijf smachten naar nieuwe zuurstof, komt deze essentiële bron van energie helaas nooit effectief aan. Onze cellen functioneren niet optimaal en worden sneller ziek.

Het leven gaat steeds sneller en je adem gaat hierin mee. Krampachtig proberen we ‘rust in ons hoofd’ te creëren, omdat we zo graag willen ontspannen en lekker slapen. Alleen sturen op een rustig hoofd werkt vaak averechts en leidt soms juist tot frustratie.

Anders ademhalen is de truc. Voor ontspanning, energie, om fit en vitaal te zijn.

Om langer gezond te blijven! 

WHAT OTHERS SAY

Insta cursus Power Breaths

Hoi, ik ben Debbie


Mijn doel is energiek, fit & vitaal in het leven staan en jou te inspireren om dit ook tot prioriteit te maken. Met volle aandacht gaan voor jouw doelen, je leefstijl hiervoor inzetten en in het moment genieten van jouw mooiste resultaat. Thuis, in je sport, hobby’s, relaties, op je werk. 

Ik ervaar dagelijks in mijn privéleven en tijdens de coachings de kracht van het samenspel van de Feed For Lifestyle 4: Voeding, Ademhaling, Ontspanning en Beweging! Het geef een waanzinnig gevoel wanneer je die pijlers binnen je leefstijl op elkaar afstemt en alles daardoor beter & makkelijker gaat. Je ademhaling speelt hierbij een enorm krachtige rol. Je kunt er namelijk bewust je autonome zenuwstelsel mee beïnvloeden. Zelf het gas & de rem opzoeken, wanneer je maar wilt. Stress eruit, ontspanning erin. Hartslag omlaag. Je spijsvertering stimuleren. Vanuit ontspanning voelt alles prettiger en makkelijker.

Power Breaths gaat over het bewust inzetten van die kracht van jouw ademhaling. Voor jouw ontspanning en zeker ook om meer uit je fysieke inspanning (beweging/sport) of mentale inspanning (denkwerk/deadlines) te halen. Focus, Rust en Energie, helemaal vanuit je eigen kracht. De volle regie over jouw gaspedaal én je rem. Ergens vol voor gaan en weer volledig opladen. Een vitaler leven vanuit je eigen flow.

Ik hoop echt dat je erbij bent, can’t wait!!
Liefs, Debbie