Over

Feed For Lifestyle

Door bewust te leven met een holistische visie, kun je sturen op je eigen vitaliteit en daarmee resultaat. Je leert je energie beter managen, wordt flexibeler en voelt je daardoor overall veel fitter. Het wordt makkelijker om die ballen in de lucht te houden. Misschien kunnen er zelfs nog wel wat ballen bij. Je zette je al voor 100% in en merkt dat je nu met dezelfde inzet veel meer resultaat behaalt. Kortom, doordat je beter in je vel zit en alle dingen met veel meer aandacht en energie doet, ben je overal op je best. Zo haal je meer uit jezelf, uit je omgeving en uit het leven.

Vaak staan we er niet bij stil hoe bepalend je leefstijl en mindset zijn voor alles wat je in het leven wilt doen of wilt bereiken. We zijn erg druk, gaan voor gemak en maken 95% van onze keuzes op de automatische piloot. Meestal weten we wel dat er net iets meer in zit, maar we vinden de tijd en energie niet om een verandering in te zetten. Het is eigenlijk nooit het goede moment om ermee te starten. Dat is ook best logisch, gezien alle ballen die we in de lucht willen houden. We laten ons vooral leiden door de dingen die we op de korte termijn willen realiseren, terwijl er eigenlijk op de lange termijn zoveel meer mogelijk is.

Onze Missie

Iedereen heeft een holistische leefstijl. Feed For Lifestyle begeleidt mensen om deze leefstijl bewust in te zetten om persoonlijke doelen te behalen en een happy & healthy leven te leiden. We maken mensen  tot expert in het leven van een performance lifestyle door het bieden van de juiste feed. We helpen iedereen om alles uit elke dag te kunnen halen, een leefstijl lang!

Over

Debbie de Groot, oprichtster van Feed For Lifestyle

Na de afronding van haar Masteropleiding aan de faculteit voor Sociale Wetenschappen in Tilburg, heeft Debbie ruim 12 jaar als Business Consultant gewerkt. In die tijd was zij al bewust bezig met het leven van een fit en energiek leven. Je vindt haar veel op het strand en in de zee, genietend van het buiten en in beweging zijn met haar jonge gezin. Ze houdt van het maken van mooie reizen, het eten van pure producten en ingrediënten en veel tijd doorbrengen met mensen die belangrijk voor haar zijn. “Een beetje terug naar de basis, maar wel met m’n beide benen in de maatschappij”, noemt ze dit.

Heel veel kennis en kunde rondom voeding heeft Debbie zichzelf eigen gemaakt en met trial en error ervaren wat voor haar en inmiddels ook voor haar gezin goed werkt. Ze heeft uitersten ervaren en ook opgezocht en balans leren vinden. “Ik weet dat je zoveel meer uit jezelf kunt halen als je weet hoe je dit moet doen. Dat is echt niet altijd makkelijk, vooral in het begin om oude patronen te doorbreken. Je gaat je echter zo snel zoveel beter voelen en daardoor andere keuzes maken, dat je niet meer terug wilt.”

Uiteindelijk is ze de post-hbo opleiding tot holistisch leefstijlcoach gaan volgen. In eerste instantie puur voor haarzelf en haar gezin om nog meer te leren over hoe je het maximale uit je vitale leefstijl kunt halen.

Debbie begeleidt met Feed For Lifestyle particulieren en professionals om meer uit hun holistische leefstijl te halen. Een holistische leefstijl hebben we immers allemaal al. Zij geeft jou met haar programma’s en coaching alle handvatten om deze leefstijl bewust in te zetten om je fysiek en mentaal sterker en fitter te voelen.

Inmiddels hebben meerdere coaches zich bij Feed For Lifestyle aangesloten. Samen genieten zijn ervan wanneer hun cliënten door hun nieuwe leefstijl persoonlijke resultaten behalen. Het is niet moeilijk als je weet hoe het moet.