Over

Feed For Lifestyle

Je bent hartstikke druk. De dagen vliegen voorbij. Je bent altijd opzoek naar waarde in je leven. Vaak veel waarde geven. Op werk, of aan je familie en vrienden. Je wilt overal een mooie performance neerzetten en elke dag een stukje beter worden. Er is hierbij helaas niet altijd tijd of prioriteit voor je eigen behoeften en gevoel. Je hoofd neemt geregeld de overhand. Terwijl je weet dat beter voor jezelf zorgen en vitaler zijn eigenlijk noodzakelijk is om te kunnen (blijven) doen wat jij allemaal wilt doen. Je verlangt wel eens naar wat meer rust & ontspanning. Misschien een betere balans.

Feed For Lifestyle coacht vanuit een holistische visie door wie je bent of wat je wilt zijn (jouw waarden) meer in lijn te brengen met wat je allemaal doet, denkt en voelt. Het gaat grotendeels om echt leren luisteren naar jouw behoeften en daar gelijk actie op onder nemen. Eigenlijk puur jouw in het geheel een vernieuwde balans geven, passende bij jou en de mooie performance die je wilt neerzetten. Wat dat voor jou ook betekent.

Missie

Iedereen heeft een holistische leefstijl. Feed For Lifestyle begeleidt mensen om deze leefstijl bewust in te zetten om persoonlijke en zakelijke doelen te behalen en een happy & healthy leven te leiden. We maken mensen  tot expert in het leven van een performance lifestyle door het bieden van de juiste feed. We helpen iedereen om alles uit elke dag te kunnen halen, een leefstijl lang!

Over

Debbie de Groot, oprichtster van Feed For Lifestyle

“De mensen die ik coach willen alles uit zichzelf halen en zijn altijd opzoek naar verbetering en kwaliteit van leven. Echt lekker in je vel zitten. Ze komen bij mij, omdat ik enerzijds coach zonder bullshit met een wetenschappelijk basis en veel (werk)ervaring en anderzijds echt verbinding maak. Daardoor wordt alles heel clean en eerlijk.
Zo kunnen we heel gericht en vol gezamenlijke energie telkens kleine dingen veranderen in denk- en leefgewoonten, die al gauw gaan voelen als gemakkelijk en ‘dat ik dit niet eerder heb gedaan’. Al die kleine, nieuwe gewoonten leiden samen tot grote resultaten. Het maakt mensen veerkrachtig en sterker; fysiek, mentaal en emotioneel. Thuis, op werk, eigenlijk overal. Of ze nu bij me komen met specifiek dingen waar ze tegenaan lopen, puur interesse hebben in wat er nog meer mogelijk is of via een programma aangeboden door hun werkgever.”  

Debbie werkt inmiddels ruim 5 jaar als persoonlijk en zakelijk holistisch leefstijl coach.
Ze heeft daarnaast 15 jaar werkervaring als Business Consultant, een Masteropleiding aan de Universiteit van Tilburg en post-hbo in Holistisch Leefstijlcoaching gedaan. Ze ziet het als haar persoonlijke missie om zo veel mogelijk ambitieuze mannen, vrouwen en hun gezinnen te helpen om echt goed in hun vel te zitten, door op een gemakkelijke, logische en vooral ook persoonlijke manier vitaal te leven & werken. 

“Het is niet moeilijk als je weet hoe het moet en daar begeleid ik je graag in”.