Pre Summer Reset
| |

(Pre) Summer Reset

Instagram Cursus – zomer 2021

Lekker in je vel, rust in je hoofd, meer genieten, fit, gelukkig zijn: WE ARE IN!

Het is allemaal voor een groot deel stuurbaar, écht! We hebben het vaak alleen niet geleerd en laten we eerlijk zijn, met doen wat je altijd al deed, ontdek je weinig nieuws. Super zonde, want er is zoveel dat je vandaag nog kunt doen om stapje voor stapje de regie over jouw leefstijl te nemen. De vitale kracht uit jezelf te halen. Dat is voor iedereen mogelijk. Laten we samen jouw vitaliteit een boost geven! Nu, deze zomer. Het is tijd voor een Reset!

Laat mij je meenemen in hoe je aan de hand van de 4 Feed For Lifestyle pijlers: Voeding, beweging, ademhaling en ontspanning al jouw leefstijl uitdagingen kunt tackelen! Welke doelen of uitdagingen je ook hebt. Misschien wil je wat meer rust en ontspanning ervaren of beter slapen. Kun je wel wat extra energie gebruiken, wil je nog wat kilo’s kwijt of wat meer uit je sport halen. Wat jouw doelen ook zijn, stem deze pijlers erop af en geniet van het resultaat dat jij gaat ervaren!

Hoe zet je jouw voeding in om je doel te bereiken? En hoe sluit je beweging hierbij aan. Hoe ontspan je daarnaast en wat kun je met je ademhaling doen? Alles in je lichaam werkt met elkaar samen. Hoe gaaf om vanuit deze holistische visie op een praktische manier met je leefstijl aan de slag te gaan. Dat gaat je zo ontzettend veel opleveren. Let’s go for it!

Je krijgt: Een 8-daagse cursus via een besloten Instagram-account met veel individuele interactie en ook de energie van de groep. Een mooie stok achter de deur om gelijk stappen te maken en dingen eens écht anders te doen. Het is niet alleen maar leren, het is gelijk doen! Je hebt t/m 26 augustus toegang!

De cursus bestaat uit:


-Een video kick-off met uitgebreide introductie 
–4 video workshops:
•Holistisch met je voeding aan de slag
•Belang van in beweging zijn
•Kracht van een juiste ademhaling
•Echt ontspannen
-2 video Q&A’s met veel gestelde vragen
-Avond Ademhalingsoefening
-2 x geleide (Early bird) wandelmeditatie 

-Gratis Werkboek vol inspirerende oefeningen
–Een cursus vol energie, inspiratie en motivatie, waarin alles draait om jouw individuele ontwikkeling en stappen maken
-Toegang tot het account en alle video’s, posts en live’s t/m 26 augustus 2021

Voor slechts € 29,-pp.

Dit mag je niet missen. Kom maar door met die sprankelende zomer. Jij en ik zijn er ‘bijna’ klaar voor!


Meld je nu nog aan!

Tot dan! X Debbie

Vergelijkbare berichten