feedforlifestyle topsport

Een gezonde leefstijl om jouw nieuwe doelen te behalen.

Het leven is geregeld als topsport!

2020 loopt op z’n eind. Tijd om nieuwe doelen te zetten voor een nieuw jaar. Een jaar dat hopelijk meer mogelijkheden biedt en waarin het hoe dan ook belangrijk is jouw eigen koers zo veel mogelijk te blijven varen. Nieuwe doelen. Dingen die je wilt bereiken of ervaren. Of dit nu op carrière vlak is, in je sport, vrije tijd of met je gezin, familie en vrienden. Hoe groot of klein, tastbaar of lange termijn deze doelen ook zijn. Je zet je voor 100% in om zoveel mogelijk uit je dag te halen. Wat dat voor jou ook betekent.
Een goede gezondheid en hoog energieniveau zijn daarbij onmisbaar. Misschien wel een doel op zich. Jouw gezonde leefstijl ligt daaraan ten grondslag.
Het leven is geregeld als topsport en wij missen vaak de focus op de dingen die ervoor zorgen dat we kunnen blijven geven en onszelf niet voorbij rennen. 

Die gezonde leefstijl is voor ons allemaal een uitdaging: We hebben nergens geleerd hoe we onze gezonde leefstijl vormgeven. We weten vaak helemaal niet wat welke voeding met ons doet en staan er niet bij stil dat we zittend achter ons bureau regelmatig een ademhaling van een hardloper hebben. Mogelijke gevolgen van slechte voeding of veel zitten, worden vaak pas zichtbaar op de lange termijn. Dit maakt het oh zo verleidelijk om op de korte termijn die Snicker te blijven nemen, terwijl we op ons gat zitten en ons cranky voelen van het gebrek aan energie. We weten ergens heus wel dat dit niet de oplossing is. Dat het allemaal wel wat beter of gezonder kan, maar hebben helemaal geen tijd en energie om uit te zoeken ‘hoe’. Laat staan om de moeite te moeten doen om iets echt te veranderen. We richten ons op de korte termijn dingen, want dit is wat we van nature doen. We houden immers al zoveel ballen in de lucht. Terwijl er op de lange termijn eigenlijk zoveel meer mogelijk is. 

Gelukkig zijn we er wel steeds meer van bewust dat een gezonde leefstijl essentieel is om fit te zijn & blijven en onze inzet te vertalen in een zo groot mogelijk resultaat. Om onze belastbaarheid te vergroten en veerkrachtig te zijn. Bewustzijn is de eerste stap. Zeker in deze tijd, waarin onze vitaliteit meer dan ooit bepalend is voor hoe je in je vel zit. Of je wel of niet ziek wordt en in welke mate. Hoe je omgaat met stress, spanning en onrust. Hoe je jouw eigen koers zoveel mogelijk kunt blijven varen. Zet jij jouw bewustzijn in door ook daadwerkelijk de regie te pakken over jouw leefstijl en mindset? Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk door je een tijdje te laten begeleiden. Totdat jezelf die expert bent geworden. Expert van je eigen leefstijl. Hoe waardevol zou dat zijn!

Neem Topsport. Bij topsporters is het tegenwoordig common-sense om je voeding, ontspanning, ademhaling en mindset te optimaliseren, naast al het keiharde werken dat ze doen. Ze worden omringd door een team van experts om op al deze gezonde leefstijl pijlers, nét dat verschil te maken. Hun input en output worden optimaal op elkaar afgestemd, voor een maximale performance. Om de capaciteit volledig te benutten. Met een persoonlijke aanpak, want wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken.
Hoe lekker zou het zijn om topsporter te zijn, begeleid te worden en samen het verschil te maken, in de wetenschap dat je het met alleen talent niet redt.

Ik begrijp dat jij topsport levert: Thuis, op werk, eigenlijk overal.
Daarom ben ik er graag voor jou. Om jou te begeleiden de regie te nemen over je eigen gezonde leefstijl en mindset en zo jouw resultaten te zien groeien. Wat dat resultaat voor jou ook inhoudt. Juist nu, als je geen tijd hebt, back-to-back in meetings zit, je agenda voor januari al weer volloopt en de werk-privé balans ver te zoeken is. Juist in deze tijd nu Covid-19 alles bepalend is, neem jij jouw voorsprong door je leefstijl te optimaliseren. 

Het geeft je direct ruimte, omdat je meer focus en energie hebt. Zowel op de korte als de lange termijn. Daarvoor hoef je echt geen uren in de sportschool te zitten. Ik help je om met enkel efficiënte inspanning jouw winst te pakken. Om alles uit je leefstijl te halen, zodat jij nog meer kunt doen van wat je het liefste doet!

Waar wacht je nog op? 

Liefs, Debbie

Vergelijkbare berichten