Wandelcoaching

“Ik zit zoveel beter in mijn vel dan 3 weken geleden” 

Kom in beweging

feedforlifestyle

Bij Feed For Lifestyle zijn we een groot voorstander van wandelcoaching voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het wandelen, zijn we namelijk al letterlijk in beweging. Onze hersenen zijn vele mate actiever dan wanneer we zitten. Hierdoor is het relatief makkelijk om tot nieuwe inzichten te komen, bewuste keuzes te gaan maken en nieuwe neurologische verbindingen te creëren.
Het is laagdrempelig, omdat je niet tegenover elkaar zit en heeft een dubbel voordeel, omdat je door de wandeling ook aan je fysieke vitaliteit werkt. Je lichaam maakt direct allerlei positieve stoffen aan en je voelt je meteen energieker. Wanneer je ook nog eens in de natuur wandelt, versterkt jouw ontspannen mind en staat deze meer open voor nieuwe energie. We werken op een andere frequentie, waardoor wandelcoaching aantoonbare significante positieve effecten op (werk)stress, welzijn en gezondheid heeft. Het is een bijzonder effectieve vorm van coachen die jou altijd veel oplevert.

We bieden wandelcoaching los aan of in combinatie met ons Performance Lifestyle Programma. Tijdens de coaching gaan we samen verkennen waar jij je persoonlijke winst kunt halen om beter in je vel te komen en te optimaliseren. We werken met de blik vooruit. Natuurlijk is het goed om te weten hoe je gekomen bent waar je nu staat en daarin een stukje bewustwording en acceptatie te vinden. We duiken echter niet vol in de details uit het verleden, maar nemen het zoals het is. Wat wil en kun jij nu meteen anders doen?

We werken  vanuit een holistische visie waarbij we je helpen zowel fysiek als mentaal fitter & sterker te worden. Daarvoor hoef je écht geen uren de sportschool in. Je gaat in de basis voedzamer eten en op zoek naar balans tussen fysieke en mentale inspanning & ontspanning. Zonder op enige wijze ‘fluffy’ te worden, leren we je te ervaren wat een juiste ademhaling met je doet. Niet belerend, het is jouw ontwikkeltraject en jij maakt de keuze voor wat bij jou past. Je coach staat aan de zijlijn met kennis en kunde om die bewuste keuzes te stimuleren.  We zijn er voor jou, luisteren en houden je een spiegel voor zonder vervorming, zodat jij makkelijker kunt reflecteren op wat je doet en waarom. Zo begeleiden we je in jouw persoonlijke ontwikkeling naar een fit en gelukkig leven. Naar jouw persoonlijke flow, waarin dingen geen moeite kosten. Een leven vol energie, vuur, passie en blijdschap.

wandelcoach

Laten we bellen om vrijblijvend & gratis kennis te maken. Vervolgafspraken plannen we o.a. op het strand van Zandvoort.

Tijdens de Covid-19 tijd zijn we ook begonnen met virtuele wandelcoaching, waarbij we ieder in onze eigen woonplaats wandelen. Dit blijft een optie in ons aanbod.

Losse Wandelcoaching 75-90 minuten:  85,- Euro (excl 21% BTW)
5 rittenkaart:  375,- Euro (excl. 21% BTW)

Voor particulieren is de factuur aftrekbaar als ‘scholingskosten’ bij de belastingaangifte (zie de website van de belastingdienst). Zo krijg je een groot deel van jouw investering in je persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling vergoed. Veel werkgevers bieden overigens een budget voor persoonlijke coaching. Wij hebben voor deze aanvraag een uitgebreid voorstel beschikbaar, waarin we jouw persoonlijke ontwikkelvraag kunnen opnemen en je helpen een verzoek bij je werkgever in te dienen. Voor zelfstandigen is de factuur fiscaal aftrekbaar.