Kom in beweging!

Wandelcoaching

Bij Feed For Lifestyle zijn we een groot voorstander van wandelcoaching voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het wandelen, zijn we namelijk al letterlijk in beweging. Onze hersenen zijn vele mate actiever dan wanneer we zitten. Hierdoor is het relatief makkelijk om tot nieuwe inzichten te komen, bewuste keuzes te gaan maken en nieuwe neurologische verbindingen te creëren.
Het is laagdrempelig, omdat je niet tegenover elkaar zit en heeft een dubbel voordeel, omdat je door de wandeling ook aan je fysieke vitaliteit werkt. Je lichaam maakt direct allerlei positieve stoffen aan en je voelt je meteen energieker. Wanneer je ook nog eens in de natuur wandelt, versterkt jouw ontspannen mind en staat deze meer open voor nieuwe energie. We werken op een andere frequentie, waardoor wandelcoaching aantoonbare significante positieve effecten op (werk)stress, welzijn en gezondheid heeft. Het is een bijzonder effectieve vorm van coachen die jou altijd veel oplevert.

wandelcoaching

We bieden wandelcoaching los aan of in combinatie met onze programma’s. Tijdens de coaching gaan we samen verkennen waar jij je persoonlijke winst kunt halen om beter in je vel te komen en te optimaliseren. We werken met de blik vooruit. Natuurlijk is het goed om te weten hoe je gekomen bent waar je nu staat en daarin een stukje bewustwording en acceptatie te vinden. We duiken echter niet vol in de details uit het verleden, maar nemen het zoals het is. Wat wil en kun jij nu meteen anders doen?

holistisch programma

We werken vanuit een holistische visie waarbij we je helpen zowel fysiek als mentaal fitter & sterker te worden. Daarvoor hoef je écht geen uren de sportschool in. Je gaat in de basis voedzamer eten en op zoek naar balans tussen fysieke en mentale inspanning & ontspanning. Zonder op enige wijze ‘fluffy’ te worden, leren we je te ervaren wat een juiste ademhaling met je doet. Niet belerend, het is jouw ontwikkeltraject en jij maakt de keuze voor wat bij jou past. Je coach staat aan de zijlijn met kennis en kunde om die bewuste keuzes te stimuleren.  We zijn er voor jou, luisteren en houden je een spiegel voor zonder vervorming, zodat jij makkelijker kunt reflecteren op wat je doet en waarom. Zo begeleiden we je in jouw persoonlijke ontwikkeling naar een fit en gelukkig leven. Naar jouw persoonlijke flow, waarin dingen geen moeite kosten. Een leven vol energie, vuur, passie en blijdschap.

wandelcoaching

Wandelcoaching

Vraag naar de mogelijkheden

What others say

Gecoacht worden, nieuwe inzichten krijgen, innerlijke groei ervaren én wandelen tijdens de ondergaande zon? Wat wil je nog meer! Ik heb bij Debbie wandelcoaching gevolgd en na de eerste keer kreeg ik al zoveel inzichten. Mijn verwachtingen waren meteen al helemaal overtroffen. Doordat Debbie zoveel kennis bezit, de juiste vragen stelt en veel spiegels voorhoudt, merkte ik na drie sessies echt een shift in mezelf. Door de praktische manier van coaching kan ik er echt dagelijks mee aan de slag en daardoor is het fijn dat je meteen resultaat ziet. Twijfel je nog of vind je het spannend? Stap uit je comfortzone, want het is echt een investering in jezelf. Daarnaast is Debbie een heel warm en open persoon dus niks om je zorgen over te maken! Nogmaals dank voor alles!   Liefs Lotte
ffl review
Lotte de Graaff
Heerlijk de wandelcoach sessies met Debbie! Debbie heeft ontzettend veel kennis van gezonde voeding en hoe je balans kunt creëren in je leven. Als moeder van jonge kinderen met een eigen bedrijf had ik iemand nodig die me mee terug nam naar de basis van wie ik ben. Debbie heeft me geholpen om weer een gezonde routine voor mezelf en mijn gezin te creëren.
Imke Beenders
Imke Beenders
Bij Debbie kwam ik terecht na een chaotische periode waarin het duidelijk voor mij werd dat het tijd was om mijn leven opnieuw te herinrichten. De perfecte timing, ja dat zou je zeker kunnen zeggen! Dankzij de coachingsessies met Debbie kreeg ik de nodige tools en inzichten waarmee ik vervolgens de nodige stappen kon ondernemen. De wandelsessies aan het strand waren al een cadeautje op zich, en zorgden voor extra gelaagdheid. De insteek/ doel waarmee ik de coachingtraject in ben gestapt was om weer vol energie mijn bed uit te springen in de ochtend. En ja hoor, in maar liefst 3(!) weken was dat gewoon gelukt. Daarnaast kwam ik tot inzichten in mijn belemmerende overtuigingen en geleerd hoe ik ze om kan draaien in iets wat mij dient. Ik wil Debbie bedanken voor haar fijne energie, wijsheid en frisse blik!
Wiktoria

Laten we bellen om vrijblijvend & gratis kennis te maken. Vervolgafspraken plannen we o.a. op het strand van Zandvoort.

Tijdens de Covid-19 tijd zijn we ook begonnen met virtuele wandelcoaching, waarbij we ieder in onze eigen woonplaats wandelen. Dit blijft een optie in ons aanbod.