In je kracht

Master your lifestyle

De Feed For Lifestyle programma’s zijn gebaseerd op persoonlijke optimalisatie van alle belangrijke leefstijlpijlers: Voeding, Beweging, Ontspanning (inclusief stress-reductie en slapen) en Ademhaling. Deze pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en we pakken ze allemaal aan zodat jij jouw eigen performance leefstijl kunt gaan vormgeven. Jouw sterke basis geeft ruimte voor andere dingen die misschien niet per se direct heel goed voor je zijn, maar waar jij wel heel blij en gelukkig van wordt. 
We helpen jou om te onderzoeken wat er bij jou past, wat je meer kunt doen en wat je beter kunt vermijden. Dit verschilt van persoon tot persoon. Het is niet lastig, als je weet hoe het moet!

Na het volgen van het Performance Lifestyle Programma:

 • Ben je in staat om je eigen gezonde voedingspatroon samen te stellen en te behouden, omdat je weet wat welke voeding, wanneer met je lichaam doet en waarom
 • Ben je zoveel mogelijk in beweging
 • Zie je in dat ontspannen en trainen hand in hand gaan voor effectief resultaat en ga je hier bewust mee om
 • Slaap je beter
 • Haal je meer uit je ademhaling, omdat je bewust bent van de impact van ademhaling op je energieniveau en prestaties
 • Ga je efficiënter om met je energieniveau
 • Leef je bewust en met volle aandacht

Hierdoor:

 • Voel je je fit en uitgerust
 • Ben je beter in vorm 
 • Als jij dit wilt, val je af en blijf je vervolgens op gewicht
 • Leef je met volle energie 
 • Haal je meer resultaat met je sport
 • Vergroot je jouw vitaliteit
 • Versterk je jouw immuunsysteem
 • Verklein je de kans op chronische ziekten
 • Vergroot je jouw mentale en fysieke belastbaarheid
 • Kun je nog beter omgaan met spanningen of stress 
 • Reageer je beter en flexibeler op veranderingen
 • Blijf je in je kracht
 • Verbeter je jouw mentale en fysieke prestaties
 • Kortom, je zit lekkerder in je vel en geniet meer van alles wat je doet

Wat kan je van ons verwachten gedurende het 10-weekse programma:

 • Wekelijkse input en opdrachten
 • Uitgebalanceerde voedingsschema’s/ weekmenu’s
 • Wekelijks support en feedback via mail van een ervaren, gediplomeerde holistisch leefstijlcoach
 • Een volledige performance lifestyle toolkit om in te zetten in jouw dynamische leven
performance programma

Nu starten?

Dit is je investering

Het Performance Lifestyle Programma omvat het volledige 66-daagse programma met opdrachten en oefeningen, inclusief  een wekelijks feedback- en ondersteuningsmoment met jouw FFL holistisch leefstijlcoach (per mail). Je hoeft geen geld uit te geven aan tijdelijke poedertjes of kuurtjes. Investeer alleen in jouw leefstijl en die hou je een leefstijl lang.

Jouw investering voor het gehele Performance Lifestyle Programma is 599 euro (incl. 21% btw).

Na inschrijving nemen we contact met je op en start je wanneer jij wilt op een willekeurige maandag.  Vervolgens ontvang je van ons gedurende het programma de input voor de week die gaat komen op de vrijdag voordat de week begint. 

HIP!

High Intensity Programma

Kies voor het High Intensity Programma en volg ons Performance Lifestyle programma mét intensieve persoonlijke holistische coaching.
Als je de behoefte hebt aan meer begeleiding, een extra steuntje in de rug of schop onder je kont en vooral ook meer verdieping op de inzichten die het programma je oplevert, dan is dit de juiste keuze voor jou. Je volgt ons Performance Lifestyle Programma nog steeds in 66 dagen in je eigen tijd en stuurt wekelijks jouw reflectie in.

Extra in het High Intensity Programma:

 • Je start met een persoonlijk intake op één van onze locaties of via Skype of Face-time (60 min) met één van onze ervaren holistisch leefstijlcoaches. Tijdens de intake leren jij en je coach elkaar kennen, worden jouw wensen, behoeften en doelen besproken en uitgediept en vervolgafspraken ingepland
 • Elke week stuur jij niet alleen jouw reflectie in voor feedback, maar ook al jouw gemaakte opdrachten. Dit geeft je een extra stok achter de deur om alle oefeningen uitgebreid uit te voeren en daar verslag van te leggen. Je coach stimuleert je door het stellen van de juiste vragen om nog meer verdieping op te zoeken. Zo word je nog intenser begeleid bij het ontwikkelen van je nieuwe leefstijl en het behalen van jouw doelen
 • Je krijgt 4 x 60 minuten coaching om vrij in te plannen met jouw eigen coach

Jouw investering voor het High Intensity Programma is 1349 Euro (incl. 21% btw).

Na inschrijving nemen we contact met je op om jouw HIP-intake in te plannen.

Programma's

Happy clients

Toen ik begon met het “feed for lifestyle programma” voelde ik me overspannen en heel erg uitgeput. Ik had het gevoel dat alles te veel was en ik het niet meer goed kon doen: niet op mij werk, niet voor mijn kinderen en vooral niet voor mezelf. Ik wilde wat veranderen in mijn leven maar ik wist niet hoe. Meteen de eerste week van het programma was een „eye opener“ voor mij. Door de oefeningen werd mij duidelijk hoe ik wil zijn, waarvan ik gelukkig word, waar ik nu sta in mijn leven en hoe ik de circle weer rond krijg. Verandering van voeding zorgde voor veel meer energie, een mooie huid en glimmend haar. Ik had geen dips meer en raakte daarnaast ook nog 4 kg kwijt. Met het boodschappenlijstje ging het makkelijk. Eindelijk wist ik, welke producten goed voor mijn lijf en onze familie zijn. Mijn partner stapte ook in het programma. Wij leerden beweging en sport in ons leven met de kinderen te integreren. Verder had ik de invloed van bewust ademhalen, wat ik alleen tijdens de yoga les deed, helemaal onderschat. Bewust ademen heeft mij vooral geholpen om moeilijke situaties op mijn werk goed te managen. In de loop van het programma wordt het steeds makkelijker om het programma vol te houden. Ik voelde mij in toenemende mate beter, fitter en gelukkiger en elke dag voelde ik mij meer die persoon die ik wilde zijn. Mijn levens circel was weer rond en dat met een blijvend resultaat. Debbie heeft mij en onze familie met haar enorme kennis en haar liefdevolle en motiverende manier van werken heel goed ondersteund. Mijn partner noemde het “feed for lifestyle programma” een “lifesaver”.
Sarah feed for lifestyle
Sarah Höner
Ik had behoefte aan een coach die mij kan helpen om een aantal patronen, die al jarenlang waren ingeslepen te doorbreken. Ik ben kritisch, dus het moet iemand zijn waarin ik vertrouwen heb en die mij kan overtuigen op basis van feiten en ervaring. Debbie heeft zich op alle fronten meer dan bewezen. Zij heeft mij laten zien dat jarenlang zeer intensief sporten lichamelijk zijn tol eist en dat het vinden van een nieuwe balans voor je lichaam inzet, doorzetten en het doorbreken van patronen vereist. Ik durf te stellen dat dit zonder Debbie niet was gelukt.
feed for lifestyle holistische leefstijlcoach
Peter Heysteeg
Dankbaar met de begeleiding van de lieve en zeer betrokken Debbie! Je bent wat je eet, dat snap ik nu. Door dit programma te volgen ervaar je zo de voordelen van het alleen eten van puur, eerlijke en voedzame producten. Geen hongergevoel gehad, wel bruisen van de energie! Ik ben slanker, voel me fitter en zie er gezonder uit. Het is een duidelijk programma en ik vind het makkelijk vol te houden. Als ik toch vragen had kon ik altijd bij haar terecht, heel fijn! Ook de opdrachten waren erg leerzaam, soms confronterend. Reden te meer om aan te pakken. Ik voel me hier zo goed bij dat dit nu echt mijn basis is, voor altijd.
Laura Bluijs feed for lifestyle
Laura Bluijs
Het FFL programma heeft mij /ons geholpen om gezamenlijk (als koppel) onze leefstijl aan te passen en doelbewuster vorm te geven aan een gezonder leven: onze voeding, beweging en ontspanning. Vooral in de eerste fase helpt Debbie’s programma met duidelijke informatie over voeding en weekmenu’s (inclusief boodschappenlijst!) om meteen een goede start te maken en je al supersnel resultaten te laten voelen en zien! Debbie maakt kiezen voor voedzaam eten zo makkelijk en lekker! De oefeningen lijken heel simpel maar toen ik er echt even voor ging zitten, gaven ze mij zoveel meer inzicht dat ik op een dieper niveau motivatie vond om door te gaan met de aanpassingen in mijn leefstijl die voor míj passen.
Anuschka
Anuschka & Jan Willem

Inschrijven

to top