In je kracht

Een leefstijl lang

Bij Feed For Lifestyle staan wij voor een combinatie van kennis delen, bewustzijn stimuleren en opnieuw conditioneren om jou te helpen meer vanuit je eigen kracht te gaan leven. Rondom deze filosofie hebben we een 66-dagen holistische programma gecreëerd: Het Performance Lifestyle Programma. 

Het programma is volledig gericht op het omzetten van al jouw inzet in een zo groot mogelijke performance output. Zodat jij jouw doelen waar gaat maken. Privé, op werk, eigenlijk overal. Natuurlijk helpen we je ook om deze doelen eerst goed neer te zetten voor jezelf.  Het programma duurt 66 dagen, omdat dit het gemiddelde aantal dagen is dat mensen nodig hebben om nieuwe routines te creëren.

Of je nu het roer 180 graden wilt omgooien of de puntjes op de i wilt zetten. Het gaat hierbij niet om perfectioneren, maar om het vinden van de voor jou optimale balans in je leef –en denkstijl. Zodat jij dichterbij jouw unieke ik komt en gaat leven vanuit jouw volledige potentieel. Ik verzeker je dat je vanaf week 1 al meer energie ervaart!

In een kleine 10 weken leren we je uiteindelijk alles wat je moet weten rondom persoonlijke optimalisatie van de belangrijkste energie pijlers: Voeding, Beweging, Ontspanning (inclusief stress-reductie en slapen) en Ademhaling. De oefeningen en opdrachten, veelal vanuit het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), helpen je om jouw nieuwe kennis in de praktijk te brengen en te automatiseren. In combinatie met onze begeleiding en coaching is dit een super efficiënte manier om jou zelf die blijvende verandering te laten bewerkstelligen. 

We gebruiken onze 1-op-1 begeleiding om nog meer te verdiepen op alles waar jij mee bezig bent, zonder daarin tijd & focus te verliezen aan informatie verzamelen/delen en de basis ondersteuning. Die zit al in de week syllabi en de 7 days a week app en email ondersteuning.

In 66 dagen beheers jij een nieuwe vitale lifestyle en die houd je een lifestyle lang.    

Het Performance Lifestyle Programma

Het Performance Lifestyle Programma omvat ons volledige 66-daagse programma met opdrachten en oefeningen veelal uit de NLP om een duurzame verandering te creëren, inclusief dagelijks email/app ondersteuning en  een wekelijks reflectie & feedback moment met jouw holistisch coach (per email).

Je hoeft geen geld uit te geven aan tijdelijke poedertjes of kuurtjes. Investeer alleen in jouw performance lifestyle en die hou je een lifestyle lang.

Het programma:

Week 1-3 De Reset-fase:

 • Focus op jouw basisvoeding zonder geraffineerde producten om jouw lichaam direct volledig te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen, zonder zooi. Om af te kicken van de snelle suikers, maar ook bijvoorbeeld van veel ‘snaaien en graaien’. Wanneer je dit echt een paar weken zo puur en clean mogelijk doet dan merk je fysiek & mentaal een mega-verschil. Het wordt ook makkelijker om naar de behoeften van je lichaam te gaan luisteren, omdat je beter ervaart wat voeding met je doet. Je lijf vraagt om die pure voeding (en niet om wat je denkt nodig te hebben). Als er dan een keer een frietje tussen zit, is dat helemaal prima en voel je ook eerder wanneer het genoeg is. Voor je gezondheid en energie/hormoonhuishouding eet je zo puur en clean mogelijk, altijd. Natuurlijk zoek je hierin de balans met genieten van een taartje, ijsje, wijntje/biertje, snack etc. Je gaat alleen merken dat het helemaal niet zo fijn voelt om er heel veel van te eten, omdat je lijf er anders op reageert. Je behoefte verandert en je geniet meer van minder of van andere dingen.
 • Inclusief boodschappenlijstjes en volledig (makkelijk en snel te bereiden, family-proof) voedingsplan/weekmenu’s voor wie hier behoefte aan heeft. Uiteraard kun je dit ook alleen als inspiratie gebruiken. Uiteten kan zeker nog steeds.
 • Kennis en kunde over functioneel eten & genieten, basis beweging en ontspanning om zo jouw belastbaarheid & veerkracht gelijk te vergroten en ruimte te creëren.
 • Focus op een juiste ademhaling én wat dit jou direct oplevert
 • Kennis en kunde omtrent jouw persoonlijke energiebalans: Wat te doen als je wilt afvallen, aankomen, spiermassa wilt opbouwen of op gewicht wilt blijven
 • Korte en lange termijn doelen bepalen, wilskracht hoog houden, door de weerstand heen en nieuwe persoonlijke gewoontes creëren én automatiseren

Vervolg weken met veel verdieping op de onderwerpen uit de Reset én:

 • Werken aan een positieve mindset, houding en rust in je hoofd
 • De kracht van gedachten, conditionering, wie wil je zijn
 • Hoe ga je beter slapen, ontspannen
 • Hoe zorg je voor meer meer balans, rust en tegelijkertijd een hoog energieniveau
 • Wat kan (praktische) mindfulness en meditatie voor jou betekenen
 • Efficiënt omgaan met stress en spanningen
 • Wat betekent honger en hoe ga je hiermee om
 • Hoe ziet jouw nieuwe gezonde leef- en denkstijl eruit, ook na dit programma

Jouw investering voor het gehele Performance Lifestyle Programma is 750,- Euro (excl. 21% btw)

Voor particulieren is de factuur aftrekbaar als ‘scholingskosten’ bij de belastingaangifte (zie de website van de belastingdienst). Zo krijg je een groot deel van jouw investering in je persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling vergoed. Veel werkgevers bieden overigens een budget voor persoonlijke coaching. Wij hebben voor deze aanvraag een uitgebreid voorstel beschikbaar, waarin we jouw persoonlijke ontwikkelvraag kunnen opnemen en je kunnen helpen een verzoek bij je werkgever in te dienen. Voor zelfstandigen is de factuur fiscaal aftrekbaar.

 

Na inschrijving nemen we contact met je op en start je wanneer jij wilt op een willekeurige maandag.  Vervolgens ontvang je van ons gedurende het programma de input voor de week die gaat komen op de vrijdag voordat de week begint.

Optie 2

High Intensity Programma

Kies voor het High Intensity Programma en volg ons Performance Lifestyle programma mét intensieve persoonlijke holistische coaching.
Als je de behoefte hebt aan meer begeleiding, een extra steuntje in de rug of schop onder je kont en vooral ook meer verdieping op de inzichten die het programma je oplevert, dan is dit de juiste keuze voor jou. Je volgt ons Performance Lifestyle Programma nog steeds in 66 dagen in je eigen tijd en stuurt wekelijks jouw reflectie in.

Extra in het High Intensity Programma:

 • Elke week stuur jij niet alleen jouw reflectie in voor feedback, maar ook al jouw gemaakte opdrachten. Dit geeft je een extra stok achter de deur om alle oefeningen uitgebreid uit te voeren en daar verslag van te leggen. Je coach stimuleert je door het stellen van de juiste vragen om nog meer verdieping op te zoeken. Zo word je nog intenser begeleid bij het ontwikkelen van je nieuwe leefstijl en het behalen van jouw doelen
 • Je krijgt 10 x 75 minuten coaching om vrij in te plannen met jouw eigen coach

Jouw investering voor het High Intensity Programma is 1500,- Euro (excl. 21% btw)

Voor particulieren is de factuur aftrekbaar als ‘scholingskosten’ bij de belastingaangifte (zie de website van de belastingdienst). Zo krijg je een groot deel van jouw investering in je persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling vergoed. Veel werkgevers bieden overigens een budget voor persoonlijke coaching. Wij hebben voor deze aanvraag een uitgebreid voorstel beschikbaar, waarin we jouw persoonlijke ontwikkelvraag kunnen opnemen en je kunnen helpen een verzoek bij je werkgever in te dienen. Voor zelfstandigen is de factuur fiscaal aftrekbaar.

 

Na inschrijving nemen we contact met je op om jouw HIP-intake in te plannen.

What others say

Toen ik begon met het “feed for lifestyle programma” voelde ik me overspannen en heel erg uitgeput. Ik had het gevoel dat alles te veel was en ik het niet meer goed kon doen: niet op mij werk, niet voor mijn kinderen en vooral niet voor mezelf. Ik wilde wat veranderen in mijn leven maar ik wist niet hoe. Meteen de eerste week van het programma was een „eye opener“ voor mij. Door de oefeningen werd mij duidelijk hoe ik wil zijn, waarvan ik gelukkig word, waar ik nu sta in mijn leven en hoe ik de circle weer rond krijg. Verandering van voeding zorgde voor veel meer energie, een mooie huid en glimmend haar. Ik had geen dips meer en raakte daarnaast ook nog 4 kg kwijt. Met het boodschappenlijstje ging het makkelijk. Eindelijk wist ik, welke producten goed voor mijn lijf en onze familie zijn. Mijn partner stapte ook in het programma. Wij leerden beweging en sport in ons leven met de kinderen te integreren. Verder had ik de invloed van bewust ademhalen, wat ik alleen tijdens de yoga les deed, helemaal onderschat. Bewust ademen heeft mij vooral geholpen om moeilijke situaties op mijn werk goed te managen. In de loop van het programma wordt het steeds makkelijker om het programma vol te houden. Ik voelde mij in toenemende mate beter, fitter en gelukkiger en elke dag voelde ik mij meer die persoon die ik wilde zijn. Mijn levens circel was weer rond en dat met een blijvend resultaat. Debbie heeft mij en onze familie met haar enorme kennis en haar liefdevolle en motiverende manier van werken heel goed ondersteund. Mijn partner noemde het “feed for lifestyle programma” een “lifesaver”.
Sarah feed for lifestyle
Sarah Höner
Ik had behoefte aan een coach die mij kan helpen om een aantal patronen, die al jarenlang waren ingeslepen te doorbreken. Ik ben kritisch, dus het moet iemand zijn waarin ik vertrouwen heb en die mij kan overtuigen op basis van feiten en ervaring. Debbie heeft zich op alle fronten meer dan bewezen. Zij heeft mij laten zien dat jarenlang zeer intensief sporten lichamelijk zijn tol eist en dat het vinden van een nieuwe balans voor je lichaam inzet, doorzetten en het doorbreken van patronen vereist. Ik durf te stellen dat dit zonder Debbie niet was gelukt.
feed for lifestyle holistische leefstijlcoach
Peter Heysteeg
Dankbaar met de begeleiding van de lieve en zeer betrokken Debbie! Je bent wat je eet, dat snap ik nu. Door dit programma te volgen ervaar je zo de voordelen van het alleen eten van puur, eerlijke en voedzame producten. Geen hongergevoel gehad, wel bruisen van de energie! Ik ben slanker, voel me fitter en zie er gezonder uit. Het is een duidelijk programma en ik vind het makkelijk vol te houden. Als ik toch vragen had kon ik altijd bij haar terecht, heel fijn! Ook de opdrachten waren erg leerzaam, soms confronterend. Reden te meer om aan te pakken. Ik voel me hier zo goed bij dat dit nu echt mijn basis is, voor altijd.
Laura Bluijs feed for lifestyle
Laura Bluijs
Het volgen van het Feed For Lifestyle programma heeft mij meer gebracht, dan ik van te voren verwacht had. Qua voeding at ik al heel gezond, echter ik had ook een paar essentiële onderdelen helemaal uit mijn voeding verwijderd zoals brood en pasta. Ik had hierdoor vaak energie dips. Door een heldere en overzichtelijke (en vooral niet belerende) uitleg van het FFL programma werd ik overtuigd om deze volkoren producten in de juiste mate weer toe te voegen. Resultaat; heel steady in energie. Alle uitleg over vitamines, mineralen etc gedurende de eerste weken van het programma geven een hele fijne, makkelijke toepasbare ‘toolkit’ om, waar je ook op de wereld bent, goede en bewuste keuzes te maken voor je voeding. Waar ik heel veel aan heb gehad is het stuk ontspanning (yoga en meditatie voor mij) en ademhaling. Dat is een enorme verrijking geweest voor mijn leefstijl. Gedurende het hele programma wordt het waarom uitgelegd. Je wordt heel bewust gemaakt van de keuzes die je kunt maken. Alles is heel down to earth omschreven. De voorbeelden en oefeningen zijn makkelijk toepasbaar en triggeren je om, zonder het heel zwaar beladen te maken, goed jezelf te reflecteren en daarmee jezelf te laten realiseren dat je lichaam en geest een geheel zijn. Het allerfijnst van het FFL programma vond ik de 1 op 1 wandelcoaching sessies. Hele fijne gesprekken die je uitdagen om goed na te denken over keuzes die je maakt, wie ben je nu en waar wil je naar toe, wat wil je bereiken op de gebieden van voeding, beweging, ontspanning en ademhaling. Debbie weet op een natuurlijke manier haar kennis met je te delen en je te stimuleren om overal je eigen keuze en invulling aan te geven. Ze geeft je tools waarmee je jouw leven in diverse opzichten naar een hoger level kan tillen. Ik kan het iedereen aanraden, ook als je denkt dat het allemaal wel lekker loopt, kan je hier nog een verbetering voor je leefstijl uithalen.
Esther
Met volle plezier heb ik het programma van Debbie doorlopen. Haar enthousiasme, expertise en de liefde die ze erin stopt waren voor mij heel motiverend. Mijn startpunt was dat ik meer wilde weten over intermittent fasten, ondanks mijn gezonde levensstijl al, miste ik voldoende variatie in mijn eetpatroon en voelde ik dat ik hierdoor niet het maximale uit mijn voeding haalde dat mijn lichaam nodig had. Ik was toe aan een volgende stap.... In plaats van hier zelf mee verder te gaan aanklooien wilde ik dit Echt goed aanpakken met begeleiding. Zo kwam ik bij Debbie terecht. Binnen 2-3 weken voelde ik mij al fitter. De recepten die net een andere twist hadden, gaven echt een verschil in mijn energielevel en deze schoot direct omhoog, zo fijn! De Pijlers ademhaling en ontspanning waren iets waar ik al dagelijks mee bezig was, maar ook dit heb ik door alle oefeningen te doen verder kunnen upgraden en onderling kunnen versterken. Doordat ik het stukje Voeding (mijn grootste hulpvraag) al snel onder controle had, ontstond er ruimte om meer te verdiepen in mij zelf, over wie ik Nu ben en Hoe ik mijzelf in de toekomst zie. Al mijn zintuigen zijn hierdoor sterker afgesteld en ik kan hier nu makkelijker op anticiperen. Tijdens onze heerlijke wandelsessies op het strand kwamen mooie gesprekken en inzichten hieruit voort. En was dit een prachtige bonus om mijn persoonlijke leefstijlcirkel rond te maken. Voor mij was dit een waardevolle investering in mijzelf die ik iedereen kan aanraden! “ If you focus on results you will never change, if you focus on change you will get results”
Patricia Geurtsen

Sarah Höner

Het FFL programma heeft mij /ons geholpen om gezamenlijk (als koppel) onze leefstijl aan te passen en doelbewuster vorm te geven aan een gezonder leven: onze voeding, beweging en ontspanning. Vooral in de eerste fase helpt Debbie’s programma met duidelijke informatie over voeding en weekmenu’s (inclusief boodschappenlijst!) om meteen een goede start te maken en je al supersnel resultaten te laten voelen en zien! Debbie maakt kiezen voor voedzaam eten zo makkelijk en lekker! De oefeningen lijken heel simpel maar toen ik er echt even voor ging zitten, gaven ze mij zoveel meer inzicht dat ik op een dieper niveau motivatie vond om door te gaan met de aanpassingen in mijn leefstijl die voor míj passen.
Anuschka
Anuschka & Jan Willem

Neem contact op