gratis

Feel Free

gratis intake

Gezien onze locaties gesloten zijn, beurzen en workshops gecanceled, geef ik de komende tijd de intakes die ik daar zou weggeven nu online gratis weg!

Wat leven wij ineens in een andere wereld. In deze onzekere tijden heeft onze gezondheid meer dan ooit top prioriteit gekregen. Ik kan me dan ook goed voorstellen, dat jij juist nu de behoefte of urgentie voelt om gezonder te gaan leven of om nog meer uit je al gezonde leefstijl te halen. Termen als vitaliteit en een goede weerstand vliegen je om de oren. Wellicht dat je graag wat dingen anders wilt aanpakken. Alleen waar begin je?

De komende weken geef ik zolang mijn agenda het toelaat een aantal vrijblijvende intakes per dag gratis weg. Via face-time of video whatsapp, 25 minuten de volle aandacht voor jou, jouw gezondheid en jouw leefstijlvragen.
Ben jij nieuwsgierig naar wat jij nu direct kunt doen om gezonder te gaan leven?
Wil jij bijvoorbeeld weten wat het voor jou kan betekenen om:

– gezonder te eten voor jou (en je gezin)?

– voorgoed af te rekenen met die overtollige kilo’s?

– te leven met een hoog en stabiel energieniveau?

– meer rust, balans en ontspanning te ervaren?

– meer mindfulness in je dagelijkse leven te creëren?

Stuur me dan een berichtje via ons contact formulier en we plannen jouw gratis intake zo snel mogelijk in!

Liefs, Debbie

gratis e-book

Wat kan jij nu doen om je weerstand te versterken?

Contact opnemen?

Laat hier je gegevens achter:

Happy Clients

Toen ik begon met het “feed for lifestyle programma” voelde ik me overspannen en heel erg uitgeput. Ik had het gevoel dat alles te veel was en ik het niet meer goed kon doen: niet op mij werk, niet voor mijn kinderen en vooral niet voor mezelf. Ik wilde wat veranderen in mijn leven maar ik wist niet hoe. Meteen de eerste week van het programma was een „eye opener“ voor mij. Door de oefeningen werd mij duidelijk hoe ik wil zijn, waarvan ik gelukkig word, waar ik nu sta in mijn leven en hoe ik de circle weer rond krijg. Verandering van voeding zorgde voor veel meer energie, een mooie huid en glimmend haar. Ik had geen dips meer en raakte daarnaast ook nog 4 kg kwijt. Met het boodschappenlijstje ging het makkelijk. Eindelijk wist ik, welke producten goed voor mijn lijf en onze familie zijn. Mijn partner stapte ook in het programma. Wij leerden beweging en sport in ons leven met de kinderen te integreren. Verder had ik de invloed van bewust ademhalen, wat ik alleen tijdens de yoga les deed, helemaal onderschat. Bewust ademen heeft mij vooral geholpen om moeilijke situaties op mijn werk goed te managen. In de loop van het programma wordt het steeds makkelijker om het programma vol te houden. Ik voelde mij in toenemende mate beter, fitter en gelukkiger en elke dag voelde ik mij meer die persoon die ik wilde zijn. Mijn levens circel was weer rond en dat met een blijvend resultaat. Debbie heeft mij en onze familie met haar enorme kennis en haar liefdevolle en motiverende manier van werken heel goed ondersteund. Mijn partner noemde het “feed for lifestyle programma” een “lifesaver”.
Sarah feed for lifestyle
Sarah Höner

Sarah Höner

Het FFL programma heeft mij /ons geholpen om gezamenlijk (als koppel) onze leefstijl aan te passen en doelbewuster vorm te geven aan een gezonder leven: onze voeding, beweging en ontspanning. Vooral in de eerste fase helpt Debbie’s programma met duidelijke informatie over voeding en weekmenu’s (inclusief boodschappenlijst!) om meteen een goede start te maken en je al supersnel resultaten te laten voelen en zien! Debbie maakt kiezen voor voedzaam eten zo makkelijk en lekker! De oefeningen lijken heel simpel maar toen ik er echt even voor ging zitten, gaven ze mij zoveel meer inzicht dat ik op een dieper niveau motivatie vond om door te gaan met de aanpassingen in mijn leefstijl die voor míj passen.
Anuschka
Anuschka & Jan Willem
Ik had behoefte aan een coach die mij kan helpen om een aantal patronen, die al jarenlang waren ingeslepen te doorbreken. Ik ben kritisch, dus het moet iemand zijn waarin ik vertrouwen heb en die mij kan overtuigen op basis van feiten en ervaring. Debbie heeft zich op alle fronten meer dan bewezen. Zij heeft mij laten zien dat jarenlang zeer intensief sporten lichamelijk zijn tol eist en dat het vinden van een nieuwe balans voor je lichaam inzet, doorzetten en het doorbreken van patronen vereist. Ik durf te stellen dat dit zonder Debbie niet was gelukt.
feed for lifestyle holistische leefstijlcoach
Peter Heysteeg

Peter Heysteeg

Dankbaar met de begeleiding van de lieve en zeer betrokken Debbie! Je bent wat je eet, dat snap ik nu. Door dit programma te volgen ervaar je zo de voordelen van het alleen eten van puur, eerlijke en voedzame producten. Geen hongergevoel gehad, wel bruisen van de energie! Ik ben slanker, voel me fitter en zie er gezonder uit. Het is een duidelijk programma en ik vind het makkelijk vol te houden. Als ik toch vragen had kon ik altijd bij haar terecht, heel fijn! Ook de opdrachten waren erg leerzaam, soms confronterend. Reden te meer om aan te pakken. Ik voel me hier zo goed bij dat dit nu echt mijn basis is, voor altijd.
Laura Bluijs feed for lifestyle
Laura Bluijs

Laura Bluijs

to top