Get your performance lifestyle at work

Jouw werknemers, altijd op hun best. Zij hebben het talent om te performen, jij geeft hen de tools om dit talent nog beter te benutten. Door werknemers te supporten in het optimaliseren van hun performance leefstijl, ga je samen met hen voor 100% resultaat.  Je helpt om hun belastbaarheid en capaciteit te vergroten en de dagelijkse energie te verhogen. De productiviteit verbetert en het ziekteverzuim daalt. Dat niet alleen. Je werknemers gaan leven met een volle batterij en er blijft genoeg energie over om ook alle gewenste dingen buiten het werk te doen. Zo laat je als werkgever direct zien dat je geeft om de mensen die voor je werken. Je maakt jouw positie in het leven van je medewerkers waardevoller. Dit resulteert in loyaler talent en daarmee ook in loyalere klanten.

Van een sterke basis

Naar een betere performance

Feed For Lifestyle begeleidt jouw werknemers in het zo rond mogelijk maken van hun eigen leefstijlcirkel, waardoor ze nog meer in hun flow komen. Natuurlijk begrijpen we dat een cirkel wel eens een ovaal wordt als de druk hoog is en de aandacht voor ontspanning en voeding kleiner. Het leven is dynamisch. FFL schept duidelijkheid, een kader, een sterke basis en helpt verbanden te leggen, waardoor mensen sneller, flexibeler en beter in staat zijn om van een ovaal weer een rondje te maken. We hanteren een holistische benadering. Dit betekent dat we naar de werknemer als geheel kijken. We brengen input en output in balans. Zowel fysiek als mentaal. Ons doel is een sterke mind in een fit lijf. We geven inzicht in de samenhang van allerlei processen, waardoor de belastbaarheid en veerkracht, vitaliteit en daarmee capaciteit vergroot. Meer capaciteit betekent een betere performance, overal, dag in dag uit.

ROI & VOI

Harvard Business School

“De Harvard Business School bevestigt zowel de Return on Investment (ROI) als de Value of Investment (VOI) van gezondheid- en welzijnsprogramma’s op de werkvloer: “Kijkende naar ROI dan hebben dit soort programma’s de gezondheid van werknemers verbeterd, bedrijven miljoenen dollars bespaard (verlaging van medische kosten of verzuim) en de productiviteit van werknemers verbeterd. Om het volledige voordeel van deze programma’s te zien, moeten bedrijven ook kijken naar VOI-berekeningen. Hiermee kunnen werkgevers de bredere impact van programma’s en hun impact op kernprioriteiten voor hun organisatie in kaart brengen, waaronder een verbeterd moraal van medewerkers, aantrekking en behoud van talent, verhoogde loyaliteit van werknemers en klanten.”

Programma

Binnen een business programma starten we meestal met een gezamenlijke kick-off dag. Je kunt denken aan een inspiratiesessie tijdens een gezamenlijk ontbijt, gevolgd door workshops die elk een leefstijlpijler uit de Feed For Lifestyle 4 centraal stellen. Dit kan op 1 dag of verspreid over een week. We kunnen in teams verder gaan of individueel, helemaal afhankelijk van de wensen en ook de grootte van de organisatie. Iedereen kan bijvoorbeeld individueel ons ‘online’ Performance Lifestyle programma volgen, maar dit hoeft helemaal niet. We kunnen dit ook in groepsverband tijdens trainingen doen en op basis van  1-2-1 coaching. Met een ‘Inloopspreekuur’ hou je de drempel laag voor je medewerkers om voor 1-op-1 support binnen te wandelen bij een holistisch leefstijlcoach. Alles is mogelijk. Rondom alle workshops, trainingen en coaching geven we jou als werkgever de tools om een vitale werkomgeving aan te bieden.

Workshops, Coaching en Trainingen

Laat je medewerkers kennismaken met alle facetten van een performance leefstijl en vraag ons om een workshop te komen geven. Ter inspiratie, motivatie, verhoging van de team spirit en om samen in actie te komen. Wij geven workshops over voeding, beweging, ontspanning en ademhalen. En boven alles benadrukken we in elke workshop het bewust omgaan met de samenhang van deze 4 leefstijlpijlers om alles uit een ieders 100% inzet te halen.Wil je meer weten over wat Feed For Lifestyle voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Kennis maken?

Maak een afspraak