Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij?

Is een online programma geschikt voor persoonlijke holistische leefstijlcoaching?

Bij holistische leefstijlcoaching voorzie jij in de eerste plaats jouw lijf van zijn of haar basisbehoeften. Deze basisbehoeften hebben we allemaal. Om met jouw leefstijl aan de slag te gaan, heb je een zekere basis kennis en kunde nodig: Jouw toolkit. De onderdelen uit deze toolkit kan je op elk moment in jouw dynamische leven inzetten in de mate die bij jou past. Door middel van de opdrachten uit het programma en jouw persoonlijke doelen, leer je deze toolkit in te zetten. Je creëert jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Het mooie is dat je het programma in je eigen tempo volgt en dat je nergens heen hoeft. Wij zijn er om jou te begeleiden en indien nodig je stok achter de deur te zijn.

Vraag je je af of het programma wel persoonlijk genoeg is? Dan is het vast fijn te weten dat er op het gebied van leefstijl optimalisatie heel veel gelijkgestemden zijn. Je bent niet alleen in de dingen waar jij tegenaan loopt. Het programma volgt bewezen stappen om een leefstijlverandering door te maken. En onze support helpt jou te veranderen. Als je voelt dat je meer begeleiding nodig hebt, kun je altijd kiezen voor een Holistisch Leefstijlcoach Programma. Zelfs als je al bent begonnen met het online programma. Wanneer jij de stappen uit het programma volgt dan wordt jouw nieuwe leefstijl met alle voordelen die jij gaat ervaren, zeker een succes!

Wanneer is het juiste moment om te starten?

Als jij iets wilt veranderen in jouw leefstijl dan is dit het moment. Een verandering doormaken kost natuurlijk energie en aandacht. Alleen deze holistische verandering gaat er voor zorgen dat jij jouw energie en focus verhoogt. Jij gaat heel snel ervaren dat er ruimte ontstaat, omdat je je belastbaarheid en capaciteit vergroot. Je investeert in de kwaliteit van jouw leven. Waarom zou je daarmee wachten?

Waarom kan ik het programma niet direct online kopen en moet ik eerst contact opnemen met Feed For Lifestyle via mail of het contactformulier?

Wij streven er naar dat het programma een succes is voor iedereen die eraan deelneemt. We staan voor hoge kwaliteit en professionaliteit. Wanneer je contact met ons opneemt sturen wij jou een korte intake alvorens je aan het programma kunt deelnemen. Hierdoor laat je ons weten wat jouw doelen zijn met dit programma, zodat wij jou nog beter kunnen begeleiden in het behalen van deze doelen. Daarnaast checken we of je op dit moment medicatie gebruikt en/of je onder behandeling van een arts staat. Eventueel overleggen we eerst met jouw behandelend arts voordat je gaat starten. Optimalisatie van je holistische leefstijl is voor iedereen zeer waardevol om te doen. Daarom bepalen we altijd van te voren waar we staan.

Is een Feed For Lifestyle programma de investering waard?

Feed For Lifestyle biedt jou een holistisch programma dat je tot expert maakt van je eigen leefstijl. Je koopt het programma met alle theorie en opdrachten en daarnaast zijn wij er ook persoonlijk voor jou. We helpen je om jouw doelen te behalen en het verschil te maken. Je neemt alle inzichten en ervaringen voor de rest van je leven mee. Het is een investering in jezelf. In jouw toekomst. Het gaat je zoveel ruimte en energie opleveren!

Hoe krijg ik mijn gezin en partner mee?

Het is natuurlijk fijn als je partner en gezin je supporten wanneer je jouw leefstijl wilt aanpakken. Dit maakt het voor jou ook makkelijker om dingen te veranderen. Als jouw gezin helemaal niet zit te wachten op veranderingen, ga dit dan vooral niet pushen. Forceer niets. Volg het holistische programma voor jezelf en kijk wie je eventueel waarin met kleine stapjes kunt meenemen. Jouw energie en behaalde resultaten gaan aanstekelijk werken, wacht maar af.

Kan ik met vrienden, vriendinnen, mijn team of een andere groep het programma volgen?

Het Feed For Lifestyle programma in een groep volgen, stimuleren wij zeker. Zo hou je elkaar scherp en help je elkaar om doelen te bereiken. Neem contact met ons op via het contactformulier of via info@feedforlifestyle.com om te bespreken hoe wij jullie kunnen ondersteunen als groep.

Wat levert een Feed For Lifestyle programma ons als organisatie op?

Feed For Lifestyle geeft jou en je werknemers alle kennis en kunde om met 100% inzet, 100% resultaat te halen. We werken toe naar een fitte bedrijfscultuur, waarin de medewerkers met volle energie en passie hun zakelijke en privé doelen behalen. Samen gaan we voor een betere performance: Meer focus, teamspirit, energie, loyaliteit en minder ziekteverzuim.

Wat kost een Feed For Lifestyle programma voor bedrijven?

Op basis van jouw wensen en budget maken we voor jouw organisatie een programma op maat. We zoeken balans tussen gezamenlijke inspiratiesessie(s) en individuele- of groepscoaching, afhankelijk van jullie behoefte. Nodig ons uit voor een kennismaking om vrijblijvend jullie doelen te bespreken en een op maat programma samen te stellen.