De holistische aanpak voor jouw optimale vitale leefstijl

Hard werken, fit zijn en de rust & ruimte voelen om te genieten & ontspannen was nog nooit zo makkelijk.

Master your lifestyle, get the right feed

coaching

your vitality upgrade
Online

Your Vitality Upgrade

meer info
performance lifestyle programma
1:1

Performance Lifestyle Programma

meer info
over feedforlifestyle
1:1

Wandelcoaching

meer info

Upgrade nu jouw vitaliteit. Jouw leefstijl en mindset bepalen grotendeels hoe jij in je vel zit. Zowel mentaal als fysiek. Met dit programma leer je in 4 weken wat jij vandaag nog kunt doen om je vitaliteit te vergroten, op elk moment in jouw dag. Praktisch én holistisch.

Jouw kracht, jouw performance. In 6 maanden brengen we samen jouw leefstijl & mindset in lijn met de doelen die jij wilt behalen. We focussen op alle tools die jou helpen om op je best te zijn. Waar je ook bent. Zodat jij keer op keer zelf de juiste balans kunt vinden in jouw dynamische leefstijl.

Wandel met mij mee in de frisse buitenlucht. Met de blik vooruit verkennen waar jij je persoonlijke winst kunt behalen om beter in je vel te komen. Heel concreet kijken naar wat jij anders wilt en kunt doen. Welke “tools” heb jij nodig voor de volgende stap?

store

Your Vitality Upgrade

20213
€249.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Met dit programma leer je in 4 weken wat jij vandaag nog kunt doen om je vitaliteit te vergroten, op elk moment in jouw dag. Praktisch én holistisch.
Na het ontvangen van je bestelling stuur ik je een persoonlijke mail om kennis te maken. Natuurlijk stuur ik je ook meteen de eerste week van Your Vitality Upgrade.

Super veel zin om jou te begeleiden!

Liefs, Debbie

Bewaar dit product voor later
Over Debbie de Groot Feed For Lifestyle

Debbie de Groot (1982)

Debbie de Groot is oprichtster van Feed For Lifestyle. Ze is holistisch coach met een jarenlange achtergrond in het corporate bedrijfsleven. Ze helpt mensen op een down-to-earth wijze om écht goed in hun vel te komen. Zowel fysiek als mentaal. Om hun talenten ten volle te benutten en doelen te zetten & realiseren. Om te leven met een hoog energieniveau en tegelijkertijd de rust, focus en aandacht in het moment te houden. Hoe druk je ook bent. Die passie, blijdschap en fitheid te voelen bij de dingen die je doet. Thuis, op werk, eigenlijk overal.

Recente blogs

Power Morning Challenge

Power Morning Challenge

Power morning challenge. De zomervakantie is voorbij. Uitgerust en wel tijd voor een frisse start. Iedereen is weer begonnen. Weer...

Lees verder
Pre Summer Reset

(Pre) Summer Reset

(Pre) Summer Reset Instagram Cursus – zomer 2021 Lekker in je vel, rust in je hoofd, meer genieten, fit, gelukkig...

Lees verder

What others say

Al vaak probeerde ik zaken anders aan te pakken qua gewicht, energie en werk/privé balans maar nog nooit was het zo effectief als toen ik met Feed For Lifestyle (Debbie) aan de slag ging. Een duidelijke structuur met een praktische en pragmatische aanpak zorgende voor snelle resultaten op diverse vlakken. De enorme kennis, ervaring en tools die Feed For Lifestyle ter beschikking heeft en je aanreikt is enorm waardevol om de volgende stap in jouw persoonlijke groeiproces te maken. Als voorbeeld bespraken we het leven van een topsporter, die heeft ook diverse specialisten om zich heen om nog optimaler te presteren. Dat heb ik ook gedaan met Feed For Lifestyle, mijn drukke baan en leven ondersteund met kennis en ervaring vanuit Feed For Lifestyle zorgden in 2020 voor meer balans, rust, nieuwe ideeën en het behalen van doelen (zowel zakelijk als op persoonlijk vlak). Met de tools en ervaring die ik nu ter beschikking heb en de mogelijkheid om altijd advies te vragen aan Feed For Lifestyle, zorgt ervoor dat ik mij persoonlijk kan blijven ontwikkelen en dat ik zelf de balans weer terug kan vinden als die even wat minder is. Bedankt Debbie/Feed For Lifestyle voor alles wat je me hebt laten zien en ervaren!
feedforlifestyle ron bogman
Ron Bogman
"Ik had behoefte aan een coach die mij kan helpen om een aantal patronen, die al jarenlang waren ingeslepen te doorbreken. Ik ben kritisch, dus het moet iemand zijn waarin ik vertrouwen heb en die mij kan overtuigen op basis van feiten en ervaring. Debbie heeft zich op alle fronten meer dan bewezen. Zij heeft mij laten zien dat jarenlang zeer intensief sporten lichamelijk zijn tol eist en dat het vinden van een nieuwe balans voor je lichaam inzet, doorzetten en het doorbreken van patronen vereist. Ik durf te stellen dat dit zonder Debbie niet was gelukt."
feed for lifestyle holistische leefstijlcoach
Peter Heysteeg
"Dankbaar met de begeleiding van de lieve en zeer betrokken Debbie! Je bent wat je eet, dat snap ik nu. Door dit programma te volgen ervaar je zo de voordelen van het alleen eten van puur, eerlijke en voedzame producten. Geen hongergevoel gehad, wel bruisen van de energie! Ik ben slanker, voel me fitter en zie er gezonder uit. Het is een duidelijk programma en ik vind het makkelijk vol te houden. Als ik toch vragen had kon ik altijd bij haar terecht, heel fijn! Ook de opdrachten waren erg leerzaam, soms confronterend. Reden te meer om aan te pakken. Ik voel me hier zo goed bij dat dit nu echt mijn basis is, voor altijd."
Laura Bluijs feed for lifestyle
Laura Bluijs
Door Feed For Lifestyle ben ik zowel fysiek als mentaal aangesterkt. Debbie heeft het vermogen om diep in een ziel te kijken en blijft continu doorvragen waardoor ze in staat is geweest mijn disbalans als een ingewikkelde puzzle op te lossen. Een zéér persoonlijke manier van werken, waarbij ik haar liefde voor haar vak en gezond eten kon voelen.
feedforlifestyle ilja visser
Ilja Visser
"Toen ik begon met het “feed for lifestyle programma” voelde ik me overspannen en heel erg uitgeput. Ik had het gevoel dat alles te veel was en ik het niet meer goed kon doen: niet op mij werk, niet voor mijn kinderen en vooral niet voor mezelf. Ik wilde wat veranderen in mijn leven maar ik wist niet hoe. Meteen de eerste week van het programma was een „eye opener“ voor mij. Door de oefeningen werd mij duidelijk hoe ik wil zijn, waarvan ik gelukkig word, waar ik nu sta in mijn leven en hoe ik de circle weer rond krijg. Verandering van voeding zorgde voor veel meer energie, een mooie huid en glimmend haar. Ik had geen dips meer en raakte daarnaast ook nog 4 kg kwijt. Met het boodschappenlijstje ging het makkelijk. Eindelijk wist ik, welke producten goed voor mijn lijf en onze familie zijn. Mijn partner stapte ook in het programma. Wij leerden beweging en sport in ons leven met de kinderen te integreren. Verder had ik de invloed van bewust ademhalen, wat ik alleen tijdens de yoga les deed, helemaal onderschat. Bewust ademen heeft mij vooral geholpen om moeilijke situaties op mijn werk goed te managen. In de loop van het programma wordt het steeds makkelijker om het programma vol te houden. Ik voelde mij in toenemende mate beter, fitter en gelukkiger en elke dag voelde ik mij meer die persoon die ik wilde zijn. Mijn levens circel was weer rond en dat met een blijvend resultaat. Debbie heeft mij en onze familie met haar enorme kennis en haar liefdevolle en motiverende manier van werken heel goed ondersteund. Mijn partner noemde het “feed for lifestyle programma” een “lifesaver”."
Sarah feed for lifestyle
Sarah Höner
"Het volgen van het Feed For Lifestyle programma heeft mij meer gebracht, dan ik van te voren verwacht had. Qua voeding at ik al heel gezond, echter ik had ook een paar essentiële onderdelen helemaal uit mijn voeding verwijderd zoals brood en pasta. Ik had hierdoor vaak energie dips. Door een heldere en overzichtelijke (en vooral niet belerende) uitleg van het FFL programma werd ik overtuigd om deze volkoren producten in de juiste mate weer toe te voegen. Resultaat; heel steady in energie. Alle uitleg over vitamines, mineralen etc gedurende de eerste weken van het programma geven een hele fijne, makkelijke toepasbare ‘toolkit’ om, waar je ook op de wereld bent, goede en bewuste keuzes te maken voor je voeding. Waar ik heel veel aan heb gehad is het stuk ontspanning (yoga en meditatie voor mij) en ademhaling. Dat is een enorme verrijking geweest voor mijn leefstijl. Gedurende het hele programma wordt het waarom uitgelegd. Je wordt heel bewust gemaakt van de keuzes die je kunt maken. Alles is heel down to earth omschreven. De voorbeelden en oefeningen zijn makkelijk toepasbaar en triggeren je om, zonder het heel zwaar beladen te maken, goed jezelf te reflecteren en daarmee jezelf te laten realiseren dat je lichaam en geest een geheel zijn. Het allerfijnst van het FFL programma vond ik de 1 op 1 wandelcoaching sessies. Hele fijne gesprekken die je uitdagen om goed na te denken over keuzes die je maakt, wie ben je nu en waar wil je naar toe, wat wil je bereiken op de gebieden van voeding, beweging, ontspanning en ademhaling. Debbie weet op een natuurlijke manier haar kennis met je te delen en je te stimuleren om overal je eigen keuze en invulling aan te geven. Ze geeft je tools waarmee je jouw leven in diverse opzichten naar een hoger level kan tillen. Ik kan het iedereen aanraden, ook als je denkt dat het allemaal wel lekker loopt, kan je hier nog een verbetering voor je leefstijl uithalen."
Esther
"Met volle plezier heb ik het programma van Debbie doorlopen. Haar enthousiasme, expertise en de liefde die ze erin stopt waren voor mij heel motiverend. Mijn startpunt was dat ik meer wilde weten over intermittent fasten, ondanks mijn gezonde levensstijl al, miste ik voldoende variatie in mijn eetpatroon en voelde ik dat ik hierdoor niet het maximale uit mijn voeding haalde dat mijn lichaam nodig had. Ik was toe aan een volgende stap.... In plaats van hier zelf mee verder te gaan aanklooien wilde ik dit Echt goed aanpakken met begeleiding. Zo kwam ik bij Debbie terecht. Binnen 2-3 weken voelde ik mij al fitter. De recepten die net een andere twist hadden, gaven echt een verschil in mijn energielevel en deze schoot direct omhoog, zo fijn! De Pijlers ademhaling en ontspanning waren iets waar ik al dagelijks mee bezig was, maar ook dit heb ik door alle oefeningen te doen verder kunnen upgraden en onderling kunnen versterken. Doordat ik het stukje Voeding (mijn grootste hulpvraag) al snel onder controle had, ontstond er ruimte om meer te verdiepen in mij zelf, over wie ik Nu ben en Hoe ik mijzelf in de toekomst zie. Al mijn zintuigen zijn hierdoor sterker afgesteld en ik kan hier nu makkelijker op anticiperen. Tijdens onze heerlijke wandelsessies op het strand kwamen mooie gesprekken en inzichten hieruit voort. En was dit een prachtige bonus om mijn persoonlijke leefstijlcirkel rond te maken. Voor mij was dit een waardevolle investering in mijzelf die ik iedereen kan aanraden! “ If you focus on results you will never change, if you focus on change you will get results”.
Patricia Geurtsen
"Het FFL programma heeft mij /ons geholpen om gezamenlijk (als koppel) onze leefstijl aan te passen en doelbewuster vorm te geven aan een gezonder leven: onze voeding, beweging en ontspanning. Vooral in de eerste fase helpt Debbie’s programma met duidelijke informatie over voeding en weekmenu’s (inclusief boodschappenlijst!) om meteen een goede start te maken en je al supersnel resultaten te laten voelen en zien! Debbie maakt kiezen voor voedzaam eten zo makkelijk en lekker! De oefeningen lijken heel simpel maar toen ik er echt even voor ging zitten, gaven ze mij zoveel meer inzicht dat ik op een dieper niveau motivatie vond om door te gaan met de aanpassingen in mijn leefstijl die voor míj passen."
Anuschka
Anuschka & Jan Willem